Jordi Taixés

jordi_taixes

Jordi Taixés

De petit, inicia els estudis de piano, llenguatge musical i cant a l’Escola de Música del Guinardó, on també forma part de l’orquestra, el cor i diverses formacions de música de cambra. Posteriorment, continua els estudis de piano i de teoria musical al Conservatori Superior de Música de Barcelona.

Cursa estudis de Teatre Musical a les escoles Memory i Aules de Barcelona. Ha estudiat cant amb Sarah Clethero, Xavier Torras, Susanna Domènech, Patricia Paisal i Daniel Anglès. Paral·lelament als estudis artístics, es llicencia en Matemàtiques a la Universitat de Barcelona i després hi cursa també el Doctorat en Matemàtiques amb una tesi en sistemes dinàmics en variable complexa codirigida per Núria Fagella i Xavier Jarque. Durant els estudis de doctorat, fa estades de recerca a l’Institut Henri Poincaré de París, la Université Paul-Sabatier de Toulouse, la Christian-Albrechts-Universität de Kiel i la University of Warwick.

Durant el seu any a Warwick, forma part dels musicals A Chorus Line i We Will Rock You (Warwick Arts Centre), així com de diversos concerts, com a membre de l’associació Music Theatre Warwick. A Barcelona, ha participat com a intèrpret en l’espectacle musical nadalenc Cal Que Nevi? durant cinc temporades, i després n’ha portat la Direcció Musical. El 2012 va portar la Direcció Vocal del musical Aquests Cinc Anys (Sala Cabanyes de Mataró); el 2014 va portar la Direcció Musical de la peça Habitació 3 del projecte Ocupa Raval (Teatre Tantarantana de Barcelona) i va ser Adjunt de Direcció del musical Per Sobre de Totes les Coses (Teatre Gaudí Barcelona); el 2015 va portar la Direcció Musical de Vintage el Musical (Versus Teatre de Barcelona) i va ser el Director del conjunt vocal Jarks que va quedar finalista al concurs Oh Happy Day! de TV3; el 2016 va ser Productor i Adjunt de Direcció Musical del musical Rent (Aliança del Poblenou de Barcelona); el 2018 va ser Director del Cor de l’espectacle Carousel en Concert (Teatre Grec de Barcelona) i va ser Productor i Director de l’Escola Fun Home del musical Fun Home (Teatre Condal de Barcelona); el 2019 va ser Adjunt de Direcció Musical del musical Rent (Teatre Condal de Barcelona); el 2020 va ser Director Musical de l’espectacle musical nadalenc Fins Als… Nadals (Teatre Condal de Barcelona).

Professor de música així com membre de l’equip directiu i cap de continguts de l’àrea de música i cant de l’Escola Aules.

“Quan les coses es posen difícils, hi ha dues coses que fan que la vida valgui la pena: Mozart i la mecànica quàntica.”

VICTOR WEISSKOPF

¿Necesitas ayuda?