Jorge Velasco

Jorge Velasco

Actor, ballarí i cantant. Comença la seva formació artística a Barcelona on estudia teatre musical a l’escola Coco Comin i interpretació a descola Nancy Tuñon. Complementa la seva formació en dansa, cant i interpretació amb mestres com Bealia Guerra, Carles Ibañez, Aixa Guerra, Adriana de Robles, Joan Vazquez, Mariona Castillo i Frank Feys.

Debuta com a ballarí i actor a l’espectacle Grease, el musical de tu vida dirigit per Ricard Reguant, Manu Guix i Coco (Teatre Victoria, Barcelona) (Teatro Nuevo Alcalá, Madrid) i protagonitza el musical Blanacnieves Boulevard (Teatro de Madrid) guanyador al millor musical del 2010 i onze vegades nominat als premis Max.

A Barcelona treballa amb la companyia Dagoll Dagom en l’espectacle Cop de Rock (Teatre Victoria), amb la companyia Les impuxibles,  als espectacles Tot es fum (Nau Ivanov) i Ms Death, un diàleg amb Espriu (Versus Teatre) i amb amb la companyia Gataro on protagonitza els espectacles Carmen i Flor de nit, el cabaret (Almeria teatre) També participa com actor en l’adaptació musical del llibre d’Alfredo Ruiz Guapos y Pobres (Teatre Goya), El zoo de vidre (Teatre Akadèmia), Los Chicos Boreales (Microteatre) Prácticas de vuelo para acabar con el olvido (Fira Tàrrega i Chroma teatre), Renard o el libre de les bèsties (Teatre Lliure).

Es autor e interpret, juntament amb Jordi Robles, d’Història d’un fracas, peça de teatre documental estrenada a la sala Dau al Sec de Barcelona. També es autor del llibre de narrativa Zambra Caníbal i és egressat en el postgrau de psicoteràpia de grup i psicodrama per l’Institut de formació continuada de la Universitat de Barcelona.

En televisió participa en sèries com Águila Roja de TVE, Gavilanes d’antena 3, La Riera de TV3 i Centro Médico de TVE entre d’altres. Alhora protagonitza diferents teasers, pilots i curtmetratges com Pangea dir. Clara Santolaya, SEDA dir Sebastián B. Portals, Web me up dir. David Robles, Sin Escrúpulos dir. Héctor Prieto i Letargo i Nuestro fin del mundo dir. Xavier Miralles. 

A dia d’avui segueix investigat i profunditzant tant en l’àmbit del moviment com de l’interpretació amb Fernando Piernas i Mercedes Boronat.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?