Júlia Filella

Júlia Filella

Mestra graduada en Educació infantil per la Universitat Ramón Llull. Actualment cursa un màster en Psicopedagogia a la Universitat Oberta de Catalunya.

Comença els estudis musicals reglats als 8 anys a l’escola Aules on, posteriorment, hi descobreix la dansa clàssica. Continua la seva formació com a ballarina a l’escola Esclat i a l’escola Memory, on cursa el Mòdul en Dansa. Torna a l’escola Aules on ha continuat la seva formació en dansa clàssica i modern jazz de la mà d’Óscar Reyes.

Ha format part de la Cia. Corpòrea, dirigida per Núria Salas,  participant en el videoclip Tradition de Kopil Roca.

En l’àmbit pedagògic, s’inicia com a professora de dansa Jazz a l’escola Grèvol, on ha desenvolupat projectes d’iniciació a la dansa i moviment creatiu per l’etapa d’educació infantil que, posteriorment, estén a l’escola Voramar. Per enriquir la seva pràctica, realitza diversos cursos de pedagogia de la Dansa a l’Escola Superior de Dansa i Multimèdia a càrrec de Ramon Oller.

Gràcies a l’EBM La Mar Xica, descobreix la formació de Cos i Moviment 0-3 del Mercat de les Flors, essent referent per la creació d’una proposta pedagògica pel projecte musical Les estacions de la Núria Llausí.

Actualment imparteix classes de dansa Clàssica a les àrees infantil i juvenil de l’escola Aules, combinant-ho amb l’assessoria pedagògica a l’editorial Altamar.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?