Júlia Jové

Júlia Jové

(Barcelona, 1994) Comença la seva formació professional d’actriu a l’Estudi Nancy Tuñón i Jordi Oliver i més endavant segueix ampliant la seva formació amb Javier Galitó-Cava (Tècnica Meisner) i amb diferents entrenaments actorals amb Txiki Berraondo, Clara Segura, Elena Fortuny, Gabriella Izcovich i la Formació Keep Moving de Mercedes Boronat. 

La seva formació com a cantant la inicia a l’escola Aules pels volts de l’any 2008 amb professors com Pilar Capellades, Daniel Anglès i Susanna Domènech. Obté el Nivell Avançat Estill Voice Training System Voice Craft de la mà de Paul Farrington i Helen Rowson.

La seva trajectòria artística comença l’any 2003 amb El segle de les dones al Gran Teatre del Liceu i segueix amb les sèries de TV3 El cor de la ciutat i Lo Cartanyà i, més endavant, amb els espectacles Hair al Teatre Apolo, Los Miserables al BTM i a la gira espanyola, Pegados a València i Bilbao, Mar i Cel al Teatre Victòria, Montag 451 al Teatre Eòlia, Master Class al Teatre Borràs, Fun Home al Teatre Condal, Maremar al Teatre Poliorama i L’Huracà a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya.

També participa en projectes de doblatge a la sèrie My little Pony i a la pel·lícula Barbie una navidad perfecta.

“El teatre permet als espectadors assajar les seves pròpies vides.”

(ANÒNIM)

¿Necesitas ayuda?