Jumon Erra

jumon_erra

Jumon Erra

Director i dramaturg, ha adaptat la novel·la de Saramago Assaig sobre la lucidesa -Grec 2018- Teatre Lliure i Teatre Akadèmia 2019, per a la companyia La Danesa de la que és membre fundador. Amb la Danesa  també escriu la dramatúrgia de l’espectacle de teatre comunitari sintítulo, projecte de l’Arnau itinerant -2019-. Dramaturg de l’espectacle Mili KK  -Temporada Alta 2018- Espai Brossa 2019- Nominat al Premi Butaca nous formats. 

Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre treballa com actor i guionista a TV3, Catalunya Ràdio i RAC1 entre 1997 i 2001. Treballa també com a defensor dels drets humans a Colòmbia, Regne Unit i Estats Units. Amb La Danesa ha escrit i dirigit Un disgust danès, i co-dirigit La distància entre el llamp i el tro. Estrena diferents peces curtes i també ha estat ajudant de direcció d’Andrés Lima (Ciara – Teatre Akademia) i Sergi Pompermayer (New Order – Sala Flyhard)  entre d’altres, i és l’autor d’un dels monòlegs de l’espectacle DesigJam dirigit per Neil Labute (La Seca 2013) .

Un cop has comprès que la vida és molt cruel, l’única reacció possible és viure amb tota la humanitat, l’humor i la llibertat que puguis.

SARAH KANE

 

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.