Laia Leal

Laia Leal

Va començar els seus estudis de Teatre Musical a l’escola Aules de Barcelona (Daniel Anglès), compaginant aquests estudis amb la seva carrera com a cantant als projectes Blue Birds i Strangers. Amb aquestes dues propostes ha actuat al Festival de Blues de Bcn, a Betevé, al Casino Peralada, al Guzzo Club, al White Summer Festival, a la [2] d’Apolo, al Castell de Montjuïc i al Tech Spirit Bcn movent-se per registres molt versàtils com ara el jazz, el R&B, l’indie o la cançó de cantautor amb les seves pròpies composicions. També ha format part de la 3a edició d’Oh Happy Day (Tv3) amb el cor Melòdics.

Com a actriu ha treballat a Nit de Musicals i Carousel en Concert (ambdós produccions al Festival Grec). L’any 2019 ha fet temporada al Club del Teatre Condal amb l’obra Fins als… Nadals (Míriam Escurriola) i es troba immersa en un nou espectacle que s’estrenarà durant 2020 a l’Espai Brossa sota la direcció de Marc Chornet. D’altra banda protagonitza diversos curtmetratges i amplia la seva formació amb Elena Fortuny, Jumon Erra, Pep Armengol, Oriol Vila, Mireia Sanmartín, Ester Cort, Vanessa Segura i Ivan Benet, entre d’altres.  S’ha format en tècnica Voice Craft i en diferents disciplines de dansa i teatre gestual, alhora que ha obtingut diversos certificats en Teoria i Habilitats musicals per l’ABRSM (Royal School of Music de Londres).

És docent de guitarra espanyola en una escola dins del programa Aules Off. En un futur li agradaria seguir la seva formació al Taller de Músics i iniciar-se en el món del doblatge, així com viatjar amb la seva música i seguir composant. 

“El arte más poderoso de la vida es hacer del dolor un talismán que cura, una mariposa que renace.”

FRIDA KAHLO

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.