Lourdes Garcia

lourdes_garcia

Lourdes Garcia

Va iniciar els seus estudis musicals al Conservatorio Municipal de Carballo, A Coruña. Va estudiar Magisteri Musical a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estudiat tècnica vocal amb Eduardo Ríos, Isabel del Llano, Maria Josep Besson, Daniel Anglès i Susanna Domènech, i EVTS amb Viv Manning, Helen Rowson i Paul Farrington.

L’any 2001 comença la seva formació en arts escèniques a l’escola Eòlia, i l’any 2007 arriba a l’escola Aules per formar-se més a fons en les àrees de cant, interpretació i dansa, a més de fer tallers d’interpretació de cançons amb Mariano Detry, Susan Egan, Julie Atherton, Paul Harvard i Ratan Jhaveri. Ha rebut classes de direcció coral amb Poire Vallvé i de Jordi Lluch, Pere Lluís Biosca i Xavier Sans al curs de direcció de la FCEC.

Com a actriu-cantant ha realitzat diversos concerts individuals i com a solista de concerts corals, en l’àmbit teatral ha participat en l’espectacle R.I.P. Un Funeral Musical, de la companyia El Somni de Copèrnic. Ha format part de l’elenc de la producció oficial de Sister Act, el musical al teatre Tívoli de Barcelona, a la gira per diverses ciutats d’Espanya i a la temporada al Teatro Nuevo Alcalá de Madrid.

Ha impartit classes d’iniciació musical, cant, i teatre musical a l’escola Praeludium de Sabadell, de cant coral a l’escola Voramar. . També fa classes al grup de teatre musical infantil de l’Espai Escènic de Sant Quirze i porta la direcció musical del grup Senior de teatre musical a Escènics Sabadell. A Aules fa classes de teoria i habilitats musicals cant coral, iniciació a la música i al piano, i cant particular. A més ha realitzat ponències i tallers d’interpretació de cançons amb diferents corals i grups vocals. Des de l’any passat forma part de l’equip tècnic de la Federació Catalana d’Entitats Corals. Ha portat la direcció de la Coral Infantil Estel de Paper de Sant Quirze del Vallès, el Selectiu de Cantaires de la Barceloneta, el cor Praeludium, la Coral La Unió Santcugantenca, la Coral Talia de Sabadell i actualment dirigeix la Societat Coral Il·lustració Artística i la Bella Quirze Band de Sant Quirze del Vallès i el cor Dríade Grup Vocal de Terrassa.

Recentment ha rebut el Primer Premi Josep Brossa, atorgat per l’Associació d’Amics de la Música de Sant Quirze i altres entitats culturals del poble.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?