Marc Casanovas

marc_casanovas

Marc Casanovas

Inicia els estudis de guitarra al Conservatori Municipal de Lleida als 7 anys. Allí estudia el Grau Professional de Guitarra Clàssica amb els professors: Raquel Benito i Carles Herraiz. Durant aquesta etapa també rep masterclass a càrrec dels mestres: Carles Trepat i Rafael Bonavita. En aquest centre forma part del cor i la Big Band del conservatori, a més de formar-se en teoria, harmonia i composició.

Als 18 anys comença a estudiar guitarra elèctrica amb el professor Abel Serra; teoria, història i arranjaments del jazz i la música moderna amb Pere Guixé.

L’any 2017 ingressa a l’Escola Superior de Música de Catalunya, cursant el títol superior de música, en l’especialitat de pedagogia de l’instrument guitarra de la música moderna.

Co-fundador del projecte 4+1. Ha treballat en diversos projectes artístics com a guitarrista: Mig Quart de Segle, La Capital, Joc de Sexes i Soulrait. Actualment en actiu amb: 4+1, Tony Weaver, Víctor Arbelo, MCProject, Experiència docent en l’àmbit particular, a l’escola de música Urgell i a l’escola AULES de Barcelona.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.