Marc Vilavella

Marc Vilavella

Actor, director i cantant. Barcelona, 1979. La seva trajectòria professional ha estat pràcticament sempre vinculada al teatre multidisciplinar. Llicenciat en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona, ha complementat la seva formació en diferents disciplines a El Timbal, Col.legi de Teatre i Aules. Com a cantant s’ha format principalment amb Susanna Domènech i Daniel Anglès, entre d’altres. 

Director i actor de la companyia La Barni Teatre (Ojos Verdes, Le Llaman Copla, El Projecte Dels Bojos, Tan Bonica Aquesta Nit (dir: Xavi casan).

També ha dirigit els espectacles Mordisquito (Teatre Tantarantana), El Despertar De La Primavera (Teatre Victòria), Aquests Cinc Anys (El Maldà), Olviden Broadway (Teatro Rialto, Madrid), Hora a las Tres (Microteatro Madrid) i ha fet les ajudanties de direcció de Casi Normales (Sala Barts, dir: Luis Romero), Una Ronda (Versus Teatre, dir: Josep Costa), La Africana (Teatre Lliure, dir: Joan Murillo) i Sherlock Holmes i el club dels pèl-rojos (Jove Teatre Regina, dir: Teresa Devant).

Com a actor també ha treballat sota la direcció de Gemma Beltran amb la companyia Dei Furbi (Trilogia Mozart, La Flauta Màgica, Asufre, Homes de Shakespeare, Tocata i fuga, Divertimento i Scherzo).

Mar i Cel (Joan Lluís Bozzo), Homes Foscos, Flor de nit en concert (David Pintó), Pippi Langstrump (Teresa Devant), Tom Sawyer, detectiu (Miquel Agell), Ser un altre (Jordi Faura), Mamma Mia! (Paul Garrington), Balansiyà (Carlos Veiga) En el mitjà audiovisual ha participat com a actor a Marhaba (Sergi Cervera), Porca Misèria (Joel Joan), La Riera (Esteve Rovira) i com a professor a La Academia de Operación Triunfo (2011).

Com a docent, des de 2003 ha impartit classes d’interpretació, cant, interpretació de cançons i Commedia dell’Arte a diverses escoles de Barcelona i Madrid.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?