Mariona Castillo

mariona_castillo

Mariona Castillo

(Barcelona, 1983) Diplomada en Performing Arts Music, amb menció d’honor, per la Universitat de Paul McCartney, LIPA. I professora certificada de la tècnica Estill Voice Training System (Voice Craft). També ha cursat la formació “El cuerpo de la voz” de Víctor Turull.

La seva trajectòria professional com actriu i cantant s’ha desenvolupat especialment en el món del teatre musical. Dins les produccions de gran format que ha protagonitzat destacaria Mamma Mia! (Stage Entertainment) al Teatro Lope de Vega de Madrid i el BTM de Barcelona, Què, el nou musical (A.Mañas, M.Guix, A.LLàcer) al Teatre Coliseum, Cop de rock (Dagoll Dagom) al Teatre Victòria i Fun Home (No day but today) a l’Onyric Teatre Condal.

Pel que fa al teatre musical de petit format i creació, destacaria El projecte dels Bojos (Cia.LaBarni), (A)murs i Limbo (Cia.Les Impuxibles), Mares i filles (C.Peya i D.Pintó), i Les dones de Guido Contini (versió minimalista del musical NINE de Maury Yeston en el que interpreta tots els personatges, dirigida per D.Pintó, G.Llull i A.Peya).

Actualment compagina les funcions del musical El temps que no tindrem (A.Serrat i D.Campos), amb la creació d’una nova versió musical de La Filla del Mar (Cia.LaBarni) amb la docència (Eòlia, Esart, Aules i nunArt).

Paral·lelament està immersa en l’exploració de la relació entre el cos i la veu que comparteix en els tallers “Cos lliure, veu lliure”. Ha estat set vegades nominada a millor actriu de teatre musical als Premis Butaca, Premis de la Crítica i Premios Gran Via. Ha estat també també co-fundadora i co-directora de l’espai de creació nunArt durant 10 anys.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?