Mireia Sanmartin

mireia_sanmartin

Mireia Sanmartin

Des de molt jove es forma intensament en les tres disciplines: dansa (clàssic i jazz), música (piano) i interpretació. Al 2005 es llicencia en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona i al 2007 obté el Màster en aptitud pedagògica a l’UB. A part de diferents escoles va complementant la seva formació amb mestres com Peter Claugh, Zigmunt Mölik, Javier Daulte, Neil Labute, Richard Brunel (beca SAN Miniato 2004).

Des de fa temps es dedica a la formació/ direcció/ Coach d’actors. És membre de l’equip directiu i cap de continguts de l’àrea d’interpretació de l’Escola Aules.

Alguns treballs com a actriu: Carroussel (Grec 2018), Mestre i Margarita (Maldà), Un dia d’aquests (Maldà),  Oblideu-vos de nosaltres (Maldà), Gènesi una idea d’Europa (Raval) , Nunca estuviste tan adorable (CDN Madrid,  La Villarroel BCN), Automàtics (Temporada Alta i sala Muntaner), Tres dies a Rio (Borràs), i també ha participat en diverses ocasions i com actriu a l’Obrador d’estiu de la Sala Beckett i en l’audiovisual.

Alguns dels seus treballs com a Coach directora d’actors: Fun Home ( Teatre Condal 2018) i Rent (L’Aliança del Poblenou 2016 i Teatre Condal 2019)

“A lo esencial, a los más profundos sentimientos humanos,
no les puede dar nombre ni la filosofía, ni la psicología,
ni lasciencias, sólo el Arte.”

OSKARAS KORSUNOVAS

¿Necesitas ayuda?