Montse Colomé

montse_colome

Montse Colomé

Montse Colomé, coreògrafa independent, destaca per la seva gran versatilitat en les arts escèniques. Diplomada en Dansa per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha treballat en teatre (Comediants, Carles Santos,  Teatre Lliure, Teatre Nacional de Catalunya), òpera (Gran Teatre del Liceu de Barcelona, Capitol de Toulouse, Teatro de la Zarzuela, ópera de París, opera de Lyon, Welsh National Opera), grans esdeveniments (Jocs Olímpics de Barcelona, 1992; Expo de Sevilla, 1992; Expo de Lisboa, 1998; St. Patrick’s Festival Dublín, 1997, 1998 i 1999) i televisió. Va guanyar el Premi de la Crítica per l’espectacle Brossa a la porta 1995, també el Premi Nacional de Dansa 2006 a La Caldera, de la qual n’és membre fundadora.

Els seus darrers treballs han estat les coreografies pels musicals La Familia Addams i El Jovencito Frankenstein amb direcció d’Esteve Ferrer. També ha coreografiat Els jocs florals de Canprosa  i La Rambla de les floristes dirigides per Jordi Prat i Coll producció  del Teatre Nacional de Catalunya. També va fer el moviment escènic de Justícia de Guillem Clua dirigida per en Josep Maria Mestres.

Actualment forma part com a intèrpret de la nova producció del coreògraf Pere Faura que s’estrenarà dins del marc del Festival Grec al Mercat de les flors.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.