Núria Llausí

Núria Llausí

Graduada en Art Dramàtic, dins l’especialitat de teatre musical a l’escola Eòlia. 

Ha treballat com a actriu en diversos espectacles de gran format com Els Pastorets , dir. Paco Mir al Teatre Poliorama (2013- 2015); Nit de musicals, formant part del cor al Teatre Grec (2015 i 2017); Les Bruixes de Salem , dir. Andrés Lima al Teatre Grec (2016) i al Teatre Valle-Inclán (2017), interpretant a Merci Lewis. També ha estat la Vocal Coach de Grinder, el musical a l’Eixample Teatre (2016). 

És co-fundadora i membre de la companyia Com un llum, on ha realitzat els espectacles La Venedora de Llumins ; Fragmentos de Cenizas Escogidas , dins la 8a mostra de teatre del Centre Penitenciari de Lledoners; i Un Carrer És… Dins els Festival Figueres es Mou. 

Engega varis projectes com a compositora i intèrpret: Ànteros (CD i espectacle) presentat al Festival NunOff i posteriorment al Teatre Condal (2018); I nèdites (per Youtube i instagram), en col·laboració amb més de 20 artistes del panorama del Teatre Musical; Les Emocions , Les Estacions (projecte musical pedagògic per escoles bressol i d’educació primària); i En moviment cançó promocional del Festival Figueres es Mou 2018. 

Actualment està interpretant a John Lennon al musical Una Habitació Buida de Marc Artigau i Clara Peya, dir. Joan Maria Segura, que ha fet temporada al Maldà i està de gira per Catalunya.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.