Oscar Reyes

Oscar Reyes

Professor diplomat en dansa Jazz per l’escola de dansa Eulàlia Blasi complementa la seva formació a les escoles El Magatzem, Company & Company, estudi de dansa Anna Maleras i en diversos Stages Internacionals. Rep una beca en el curs formatiu amb la Cia. Metres, en les especialitats de dansa contemporània i dansa clàssica.

Coreografia Golfus de Roma estrenat en el Festival de Mèrida 2021 i posteriorment a Madrid, la gala de Catalunya aixeca el telò 2019, les produccions Rent 2019, la seva versió concerto i Rent 2016Fun Home (Premi de la crítica a millor musical 2019). La producció Carousel, en concert per al Festival Grec 2018 i l’edició de Nit dels musicals 2017 també al Teatre Grec. Per Sobre De Totes Les Coses (Premi de la Crítica com a millor musical 2014) i Pegados, un musical diferente 2010 (Premi Max i Premi Butaca a millor musical).

Com a ballarí treballa ballarí solista en la producció Carousel en concert, amb la Cia. Color Dansa en la producció Serrat Balla, cos de ball en Fama el musical en les seves temporades a  Barcelona i en la gira nacional, Cia. de Dansa Roberto G. Alonso en les produccions Mon GenetLulú, Primera Nit y Sin ton ni son, Cía. Metros en l’Òpera Aïda, Cía. de danza Jazz Vincles de Víctor Rodrigo.

Com a docent, forma part de l’equip directiu de l’escola Aules · Arts Escèniques on a més imparteix les assignatures de Modern Jazz i Clàssic. Actualment forma part de l’equip de professors de manteniment per al track de Billy en el musical “Billy Elliot”. Ha treballat a les escoles Eva Gris, Eòlia, Coco Comin i Memory.

“Creo que jamás somos tan sinceros y humanos como cuando bailamos.”

JOSÉ LIMÓN

¿Necesitas ayuda?