Oscar Reyes

Oscar Reyes

Professor diplomat en dansa Jazz per l ́escola de dansa Eulàlia Blasi complementa la seva formació en les escoles El Magatzem, Company & Company, estudi de dansa Anna Maleras i en diversos Stages Internacionals. Rep una beca en el curs formatiu amb la Cía. Metros, en les especialitats de dansa contemporània i dansa clàssica.

Coreografia la gala de Catalunya aixeca el telò 2019, les produccions Rent 2019, la seva versió en concert i Rent 2016. Fun Home (Premi de la crítica a millor musical 2019). La producció Carousel en concert per al Festival Grec 2018 i la edició Nit dels musicals 2017 també per al Teatre Grec. Per Sobre De Totes Les Coses (Premi de la Crítica com a millor musical 2014) i Pegados, Un Musical Diferente (Premio Max i Premi Butaca a millor musical.

Com a ballarí treballa amb la Cia. Color Dansa en la producció Serrat Balla, cos de dansa en Fama el musical en les seves temporades a Barcelona i en la gira nacional, Cía. de Dansa Roberto G. Alonso en les produccions Mon Genet, Lulú, Primera Nit i Sin ton ni son, Cía. Metros en l ́Òpera Aïda,  Cía. de dansa Jazz Vincles de Víctor Rodrigo.

Com a docent, forma part de l’equip directiu de l’escola Aules on a més imparteix les assignatures de Modern Jazz i Clàssic. Ha treballat en les escoles Eva Gris, Eòlia, Gataro, Moviment2, Coco Comín i Memory.

“Creo que jamás somos tan sinceros y humanos como cuando bailamos.”

JOSÉ LIMÓN

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.