Patricia Paisal

Patricia Paisal

Patricia Paisal

(Barcelona 1982) Diplomada per la UAM en Educació musical i Llicenciada en Psicopedagogia per l’UOC. Es forma en l’àmbit teatral en diferents escoles Memory, Artmusic, Estudis de teatre, Karen Taff, Cant amb Daniel Anglès, Susanna Domènech i Bill Reed (New York). Cursos amb Santi Serratosa, Company and Company, Aules, Rocío Gómez i el Timbal. Nivell 1 i 2 de Voice Craft.

Recentment a l’obra de text Reservoir Cats al Aquitània Teatre. Ha participat en el musicals Poe, El Cabaret Macabre (GATARO-Almeria Teatre), Flor De Nit, El Cabaret de Gataro (gira per Catalunya), Sister Act (Teatre Tívoli), com a monja i cover de Michelle, Carmen (GATARO al Almeria Teatre), Pegados interpretant la chica (Teatre Capitol de Barcelona/Teatro Maravillas de Madrid), Goodbye Barcelona interpretant La República (Teatre del Raval), Le Llaman Copla (La Barni), Over The Moon al (ALMERIA teatre), Los Miserables amb el personatge de Factory Girl i cover de Fantine (Stage Entertainment) (BTM Barcelona), s’incorpora al Nou Molino al setembre de 2011 amb l’espectacle Live in Burlesque, mostrant la seva versatilitat  com a cantant i ballarina, Ojos Verdes (Barni teatre), La Bella y la Bestia (Stage Entertainment) en les produccions de Madrid (Teatro Coliseum) i posteriorment Barcelona(BTM Barcelona) com a Madame de la Gran Bouche, alternant  de Bella i Sra.Potts, Mamma Mia! (Teatro lope de vega de Madrid) (Stage) swing i cover Ali, Cats (Teatro Coliseum de Madrid) (Stage) cover Grizabella, Jellylorum i Gumbie, a la sala Versus de Barcelona participa a l’espectacle Jugant a Rodgers (el musical + petit) I la posterior gira del mateix,  Molt Soroll Per Shakespeare (el musical + petit), El geperut de Notre Dame y Frankenstein (Zum Zum teatre), Joan sense por (Flic-Flac), Los Moussakis (Caixaforum), i Lila, Una Princesa Diferent (Jove Teatre Regina).

Participa a diferents doblatges: Hotel Transilvania 2 (coros), Anunci El Almendro, canta Vuelve a casa vuelve, Frozen (personatge de Bulda versió catalana), Rio (mandrosa i Carla), Hotel Transilvania (personatge de Mavis), Baby Looney Tunes, Barbie Navidad Perfecta, El Gran Llibre De Les Virtuts, Once And Again. Campanya de Nadal Benvinguda Màgia amb el grup Els Nadalovitx. Coaching de veus i cors als discos: The Jaggets (Famosa) I Alberto Vazquez, Desert Blanc (El musical + petit). Dóna veu al cigne de El patito feo companyia de ballet Carmen Roche. 

Representat de Bella als Musical Awards Holland 2009, per en Alan Menken.. Participa en concerts La Nit Dels Musicals (Grec 2016), concerts AMOR X AMOR (edició 2017, 2018, 2019), amb Espai Art, La Nit Dels Malsons (Cantania Auditori 2017), Alboradas (cantania 2011), Flor de Nit (versió aniversari Teatre Condal). 

En diferents disciplines imparteix classes a Memory, Lazzigags, Aules i l’Intèrpret de Lleida.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.