Rai Borrell

Rai Borrell

Actor, cantant i formador de teatre en diverses disciplines. Graduat per l’escola d’art dramàtic Eòlia i Col·legi del Teatre de Barcelona. També cursa un post grau en Teatre i Educació a l’Institut del Teatre.

Des del 1999 vinculat a la improvisació teatral, tant com a actor, fundador i productor de diverses cies de impro i de impro musical d’aquest país amb espectacles com Impromtu al 2000(1a cia de impro de Barcelona), Improadway cia Malrayo any 2013, Dead Line cia Malrayo i direcció de Joan Maria Segura l’any 2016, o l’actual Impro Side Story que ja ha passat per l’Onyric del teatre Condal, Teatre Gaudí o Sala Barts de Barcelona. En teatre de text amb La Plaça del Diamant 2019-2020 sota la direcció de Paco Mir i girant actualemtn per Catalunya, Digue’m la Veritat al 2015 Festival Grec de Barcelona de Pablo Ley o al musical Poe de Dagoll Dagom sota la direcció J.LL.Bozzo.

En Tv a la sèrie Hache Netflix Direcció F.Trullols , al 2019 Com Si Fos Ahir, Improstarr o La Riera a TV3 amb direcció d’Esteve Rovira entre d’altres. Al cinema l’any 2019 Llarg metratge 6 Días Corrientes amb direcció de Neus Ballús o sota la direcció de Ventura Pons a La Vida Abismal.

Pedagoc i formador en disciplines teatrals diverses , especialitzat i enamorat del teatre per a diversitat funcional.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?