Raimon Ferrer

Raimon Ferrer

Llicenciat en el Recorregut de Formació Professional a Aules · Arts Escèniques.

Durant finals de l’any 2015 va ser finalista al programa Oh Happy Day (3a Edició) amb el grup Jarks, que després al maig del 2016 van estrenar disc (4×4) i concert a Razzmatazz, amb posterior gira per Catalunya.

A finals del 2016 va entrar com a Swing de nois i cover de Georg a la producció del musical El Despertar de la Primavera al Teatre Gaudí de Barcelona, que després es va repetir durant la primavera del 2018 al Teatre Victòria ja agafant el rol de Georg.

Durant l’estiu del 2018 van començar els assajos de Broadway A Cappella per estrenar aquella mateixa tardor al Teatre Condal. I continuar girant per Catalunya durant els anys 2019, 2020 i 2021

Just començar 2019, s’incorpora al musical La Familia Addams fent temporada al Teatre Coliseum de Barcelona i al acabar, marxar de gira per diferents ciutats capitals d’Espanya, fins a principis de 2021.

També ha protagonitzat espectacles familiars com Artaban, la llegenda del quart rei mag en el Teatre Condal de Barcelona i de gira per Catalunya durant les temporades 2018/19 i 2021/22 i també ha participat en altres com Gerónimo Stilton, gran retorn al regne de la Fantasia en el parc d’atraccions Tibidabo o Ningú et va dir que fós fàcil al Teatre Regina de Barcelona.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?