Roger Argemí

Roger Argemí

Amb dos discos i desenes de senzills publicats al mercat, ha desenvolupat el projectes discogràfics Roger Argemí i Maifrén.

Amb el seu projecte Roger Argemí ha compartit duets amb el guanyador de l’Eurovision Song Contest 2015 Måns Zelmerlöw i amb Manu Guix, entre d’altres. Les seves cançons han entrat a la radiofórmula de les emissores musicals més escoltades a Catalunya. Al 2020 va ser escollit representant de la música en llengua catalana al Festival Liet Internacional 2020. En l’àmbit de la sincronització, la seva cançó Ara Te’n Vas ha format part de la sèrie Les de L’hoquei, emesa per TV3 i Netflix, i també ha compost la Banda Sonora Original de la sèrie La empresa más loca del mundo, emesa per GOL TV. L’any 2020 va participar a La Marató de TV3 versionant la cançó ‘Words’.

Maifrén és el nom del seu projecte d’R&B en castellà, completament autoproduït i autogestionat, amb el qual ha aconseguit posicionar-se dins la nova onada d’artistes pop en castellà en l’àmbit digital.

Com a compositor i productor, té un catàleg de centenars de cançons compostes, i treballa amb autors, artistes i editorials de caràcter nacional i internacional. Ha compost i produït cançons per Piso 21, Paula Cendejas, Flavio, Hugo Cobo, Ters, la boyband japonesa Travis Japan, Buhos, 31 FAM, Flashy Ice Cream, Arc de Triomf i Siderland, entre d’altres.L’any 2020 va estar ajudant en la producció musical i en les veus de cançons a Operación Triunfo (Wicked Game, Looking for Paradise).

Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i amb formació musical, en el món de comunicació ha estat als departaments de premsa i marketing de les empreses V3rtice, i actualment a Biton Consultors. També ha escrit articles d’opinió musicals pel mitjà 7 Accents, i ha realitzat entrevistes a artistes internacionals com Marco Mengoni o Monsieur Periné per la Revista Young.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?