Sara Gordon

Sara Gordon

Comença la seva formació de dansa al 2004 a l’Estudi de Dansa Santa Cecília amb dansa Clàssica, continua amb dansa Contemporània i Jazz a l’Associació de Dansa l’Estudi (Joanna Viladoms) i a l’Escola de Dansa Eva Gris (Beatriz Torralvo) i ara està acabant la seva formació de dansa Clàssica, Jazz, Contemporani i Claqué (Toni Luque, Beatriz Macias, Oscar Reyes, Annalisa Mattioli i Gemma Guell) a Aules.

Al 2009 inicia Teatre Musical i Cant a Escola de Dansa Eva Gris (Silvia De La Cal) i finalment a Aules (Sussanna Domènech).

Ha format part de diferents produccions com a Ballarina a Carrousel, en concert al concert al Teatre Grec, en la que també canta amb el cor (Direcció Daniel Anglès, Oscar Reyes i Jordi Taixés) i Yo también soy Carmen a l’Auditori de Cornellà com a ballarina principal (Direcció i coreografia de Beatriz Torralvo).

Ha participat al concert benèfic Amor X Amor 2019 (Direcció Alicia Serrat i Dani Campos) formant part del cor i a l’espectacle infantil Dracs (Direcció Eva Gris i Òscar Bosch).

“Podem ser herois sempre i per sempre. Què et sembla?”

DAVID BOWIE

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.