Antoni Font

Antoni Font

(Vic,1981) Pioner en el teatre musical a Osona formant la primera companyia activa de la comarca l’any 1997. Ha exercit com a professional en la majoria de registres on es desenvolupen les arts escèniques: interpretació, cant, direcció escènica, il·luminació i com a adaptador de lletres de cançons al català.

Des del 2007 té una continuada implicació en l’àmbit pedagògic com a professor de cant i teatre. (Escola Aules, Brou d’Arts, Escènic Vic, Institut del Teatre, Off Broadway…)

Al territori català cal destacar el projecte Fem Un Musical, programa televisiu guanyador a la 32a edició dels Premis de Televisió Local de Catalunya com el millor programa de televisió local de 2012 amb Joseph I L’increïble Abric En Technicolor. Recentment ha dirigit Cantem Junts, Viatge Al Cor Dels Musicals, la cantata amb més intèrprets a l’escenari (812) dedicada al teatre musical a Catalunya. Va dirigir l’òpera rock de culte Verdaguer, Ombres i Maduixes que es va interpretar al Teatre Romea de Barcelona.

És fundador, ideòleg i director de la web de divulgació www.teatremusical.cat pàgina de referència pels seguidors del teatre musical a Catalunya, arxivística i de novetats, un centre neuràlgic del gènere que en un any i mig ha rebut gairebé 400.000 visualitzacions.

Ha fet el recull més exhaustiu de lletres de teatre musical adaptades al català amb un arxiu de més de 1500 cançons en un total de 3000 pàgines.

“There’s no business like show business like no business I know / Everything about it is appealing, everything that traffic will allow / Nowhere could you get that happy feeling when you are stealing that extra bow.”

IRVING BERLIN

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.