Vanessa Segura

Vanessa Segura

Es forma com a actriu a l’ecole Jacques Lecoq a Paris.  Amplia la seva formació amb directors com Alfredo Sanzol, Andrés Lima, Alejandro Catalán, Juan Carlos Corazza i Javier Daulte entre d’altres.

Recentment ha treballat a El Quadern Daurat al Teatre LLiure dirigit per Carlota Subirós. Ha treballat a L’Omissió de la Familia Coleman amb Claudio Tolcachir, Teatre Romea. NIt de Reis al Teatre Akademia, Fairfly de Joan Yago a La Villarrroel, L’Última nit del món de Llàtzer Garcia  a la Sala Flyhard, Mars Joan de Roc Esquius al Teatre Tantarantana, Al vostre Gustamb la cia Pàrking Shakespeare, CaRRoussel de La Reial Teatre al Festival Grec, Petits Monstres de Marilia Samper a La Villarroel , Desig Jam dirigit per Neil LaBute a La Seca, L’Any que ve serà millor dirigit per Mercè Vila Godoy a La Villarroel i Petra, la mujer araña y el putón de la Abeja Maya amb la cia. Sol Picó al Teatre Lliure, Festival Grec.

A la televisió ha participat a les sèries Nit i Dia, La Riera,  La que se avecina i a les TV movies  Habitaciones cerradas y De la ley a la ley.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?