Xavier Miralles

Xavier Miralles

És un dels membres fundadors de la productora Totem Producciones, amb la que ha rodat dos llargmetratges, més de deu curtmetratges i diversos videoclips.

És llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i en el Màster en Direcció Cinematogràfica a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC).

Entre la seva filmografia destaca el recent curtmetratge El Destello, protagonitzat per Daniel Grao i Jon Kortajarena, que ha tingut un llarg recorregut per la Secció Oficial de diversos festivals de primera línia com Elche, Alicante, Ciudad Real o els internacionals de Vancouver o BFI (British Film Institute). El seu projecte anterior, Void Chair, va estar protagonitzat per Macarena Gómez i Carlos Lasarte, que compta amb nombroses seleccions entre les que destaca la Secció Oficial a Medina del Campo. A les seves primeres incursions dins del cinema cal destacar el Premi al Millor Curtmetratge Independent al prestigiós Festival Internacional de Cine d’Eleche per Palabras Cruzadas, un dels seus primers treballs. Recentment ha rodat el seu nou llargmetratge, Wonderland, que es troba en fase de postproducció.

A l’àmbit teatral compta amb una gran experiència amb el format de teatre curt, havent dirigit tretze peces que han tingut molt bona acollida entre el públic i que han estat protagonitzades per actors com Marta Fons, Mar del Hoyo o Mikel Iglesias. Entre elles destaquen No me toques el alma, Los Chicos Boreales, Salsa Golf o El Chico Unicornio, que anys després de la seva estrena encara segueixen presents a diverses sales. El seu proper projecte serà la seva primera peça de llarg format.

Actualment es troba en procés de preproducció de la seva primera sèrie de televisió, Camas, per a plataformes d’streaming i ha acabat d’escriure la seva primera novel·la, que està pendent de publicació.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.