Yasmina Azlor

Yasmina Azlor

Cantant barcelonina en actiu des de fa 19 anys. Ha girat per Nova York, Massachusetts, Maine, Regne Unit, Portugal, França, el Marroc i Espanya (Canet Rock, Rototom, Teatre Coliseum, Teatre Poliorama, Rialto-Gran Vía Madrid, Festival Mas i Mas, Curtcircuit, Festival Aphònica,…) 

Corista de directe i de sessió. Ha posat veu en treballs d’estudi i directes de Fundació Tony Manero, A Contra Blues, The Gramophone All Stars, I Want O Back (Tribut a Michael Jackson, gira per Espanya), I’m A Soul Woman (Tribut a dives del Soul) i Let’s Get it On (Tribut a Marvin Gaye), Big Funk Band (Vicens Martín), The Riures, Els Fulanos, Michelle McCain, Alex Dee, Marina Tuset, Andreu Martínez, David Txes, Xavier Casellas, Pau Sastre, Suzanna-La Veu, Tania G-Operació Triomf, Sam Lardner, Alba Bioque, Laia Badrenas, Gonçal,… 

Treballa com a docent des de fa 13 anys. Actualment dirigeix el seu estudi privat a Barcelona on exerceix de coach vocal, entrenadora i reeducadora de veu parlada i cantada per a professionals de la veu. És Estill Màster Trainer des de 2012 i preparadora d’exàmens Estill Figuris Proficiency i de la 1a fase dels Estill Màster Trainer Candidates.  En 2019 acaba el Postgrau en intervenció logopèdica en trastorns de la veu (Blanquerna, Barcelona). Coach interina i producció de veus per a artistes en estudis d’enregistrament.

Des de 2015 és professora d’Estill Voice Training a Aules, dins del Recorregut de Formació Professional. Ha treballat en el Taller de Músics, Eòlia i Aules.

És una de les 4 components del projecte LYMA Sessions. Plataforma creada per professores de veu especialitzades en reeducació vocal, entrenament, coaching, interpretació, estil… per a brindar un espai nutritiu d’intercanvi, actualització, reflexió i acompanyament per a professionals als quals els uneix el compromís i la passió per l’estudi de tots els aspectes relacionats amb la veu. Formada en actriu de doblatge i audiodescripción (ECAD, Barcelona); Teràpia Gestalt; Ludotraining; Coaching X Valors; CoVisage; Constel·lacions Familiars en salut sistèmica.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?