Escola

QUI SOM

Aules · Arts Escèniques té l'objectiu d’oferir una formació de màxima qualitat en totes les disciplines escèniques, reunint per primera vegada en un mateix espai l’estructura pedagògica d’una escola de música, una escola de dansa i cos, una escola de cant i veu, i una escola d’interpretació.

#detuatu

QUI SOM

La nostra missió com a escola és contribuir a formar una comunitat de persones creatives i compromeses amb el món cultural, a través de l’aprenentatge de les arts escèniques.

01.

Una institució acadèmica de referència

Aules · Arts Escèniques és una institució acadèmica de referència per la gran quantitat de professionals de prestigi que s’hi han format durant aquests anys.

02.

Una escola reconeguda

Aules · Arts Escèniques és una escola reconeguda per la seva connexió amb la indústria cultural, l’emprenedoria creativa i el suport incondicional al naixement de nous projectes artístics.

03.

Una experiència educativa de qualitat

Aules · Arts Escèniques aposta per una experiència educativa de qualitat, basada en un professorat d’alt nivell i en una proposta pedagògica pròpia, viva i personalitzada.

04.

Un espai de creixement

Aules · Arts Escèniques és un espai protegit de creixement personal, on acompanyem infants, joves i adults en el seu viatge vital a través de la formació artística.

05.

Un punt de trobada

Aules · Arts Escèniques és el punt de trobada, diàleg i intercanvi de persones que comparteixen les mateixes inquietuds, interessos, objectius i vocacions.

06.

Un projecte consolidat en constant evolució

Aules · Arts Escèniques és un projecte educatiu consolidat, amb una visió de 360º sobre l’aprenentatge de les arts escèniques, adaptant-se constantment a la realitat que ens envolta.

DANIEL ANGLÈS

Actor, cantant, director de càsting, adaptador i director de musicals, compagina la direcció de l’escola Aules · Arts Escèniques amb el càrrec de Director Artístic al Grup Focus, on lidera el projecte ONYRIC, centrat en la producció de grans musicals. Formar futurs intèrprets de teatre musical és una de les seves grans passions.

QUI SOM

Estructura

Daniel Anglès
Soci Fundador – Director

Susanna Domènech
Sòcia Fundadora

Mireia Sanmartin
Coordinació d’Operacions i Àrea d’Interpretació

Oscar Reyes
Coordinació de Clicks/Next i Àrea de Dansa

Daria Nicolau
Cap de Producció

Xavi Navarro
Direcció Jurídica

Èlia Delgado
Cap d’Administració

Silvia Puertas
Àrea de Música i Cant

Paula Costas
Art i Grafisme

Nadina Campàs
Comunicació – Atenció a l’Alumnat

Iskra Bocanegra
Atenció a l’Alumnat

Paula Cornet
Atenció a l’Alumnat

Sara Gordon
Suport Atenció a l’Alumnat

Àgata Casanovas
Suport Grafisme i Projectes

Abuela y Gato
Gestió Web

Palacio Assessors
Gestió i Assessorament Fiscal

Didac Pablo
Infraestructura

Clara Martín
Tècnica de llum i so

Consol Lucas
Manteniment

ESCOLA

Altres Serveis

Contacte

Des de Barcelona
al món

Ens trobem en una localització privilegiada:
Al carrer de Salvador Espriu, al barri de la Vila Olímpica. Un entorn tranquil i alhora ben comunicat per Bicing, metro, autobusos i els trens que arriben a l’Estació de França i a Arc de Triomf.

 

Newsletter

Apunta't a la newsletter

Apunta’t ara a la newsletter d’Aules Escola d’Arts Escèniques a Barcelona. Estigues al dia de totes les nostres notícies. Subscriu-te ara i rep tota la informació d’Aules

¿Necesitas ayuda?