Daniel Anglès

Actor, cantant, director, productor i director de càsting

Als 18 anys va debutar professionalment al Teatre Condal de Barcelona, del que ara és Director Artístic. Poc després va crear la companyia El Musical Més Petit, amb la que va aconseguir els seus primers èxits. Als 22 anys va dirigir “El Somni de Mozart” al Teatre Nacional de Catalunya, convertint-se en el director més jove que ha estrenat mai al TNC. Ha protagonitzat grans produccions com “Rent” o “Notre-Dame de Paris” i s’ha posat a la pell d’alguns dels personatges més apassionants del gènere com el protagonista de “Hedwig & el centímetro cabreado”, Charlie a “Merrily We Roll Along”, Jaime a “Aquests cinc anys” o més recentment Bruce a “Fun Home”.

Amb aquest darrer, precisament, ha tornat a guanyar el Premi de la Crítica a Millor Musical que ja havia aconseguit amb “Per Sobre De Totes Les Coses”. Ha doblat personatges històrics com el Geperut de Notre-Dame a la pel·lícula de Disney cantant la cançó “A fora”. En televisió, ha estat sost-director de l’Acadèmia a “Operación Triunfo” i jurat al “Oh Happy Day”. La docència ha estat una constant a la seva vida; primer a l’estudi que compartia amb la seva sòcia Susanna Domènech, impartint classes particulars de cant. I des de la fundació d’Aules · Arts Escèniques, l’any 2003, ha estat professor de totes les promocions que han passat pel Recorregut de Formació Professional.

Actualment, compagina la direcció de l’escola amb el càrrec de Director Artístic del projecte Onyric, la divisió de musicals del Grup Focus i és Director de Casting de Lets Go.

DANIEL ANGLÈS

Coneix-lo
una mica
més

DANIEL ANGLÈS

Llegeix què
pensa sobre
l’escola

Dedicat
professionalment
als musicals des
dels 18 anys

Actor i Cantant

“Fun Home”, “Cançons Inesperades”, “Punto de Rocío”, “Lluny de Broadway”, “Aquests Cinc Anys”, “Merrily We Roll Along”, “Hedwig & El Centímetro Cabreado”, “Off Broadway”, “Jugant a Rodgers”, “Notre Dame de Paris”, “Rent”, “Un Cop Més… Una Mica de Música”, “Desert Blanc”, “El Somni de Mozart”,” Tu, Jo, Ell, Ella… i Webber… i Schönberg…”, “La Verbena De La Paloma”, “Bojos Per Broadway”, “Pinotxo”.

Director

“Fun Home”, “Rent”, “Mamma Mia!” Director Resident, “Carousel en concert”, “Los Miserables” Director Resident, “La Bella y la Bestia” Director Resident, “Nit de Musicals 2017”, “La Belle et La Bête” Director Associat, “Gala 15 años Stage”, “Per Sobre De Totes Les Coses”, “Hair”, “Aquests Cinc Anys”, “Merrily We Roll Along”, “Off Broadway”, “Jugant a Rodgers”, “Acústic Broadway”, “Casta Diva”, “Molt Soroll x Shakespeare”, “Un Cop Més… Una Mica De Música”, “El Somni de Mozart”, “Tu, Jo, Ell, Ella… i Webber… i Schönberg…”, “Speaktacular”, “Musical Participatiu: Grans Èxits”, “Concert Participatiu: Pop Rock Hits”, “Oh Happy Christmas”, “Nàufrags”.

Director de càsting

“Ghost”, “El Jovencito Frankenstein”, “La Familia Addams”, “Dirty Dancing”, “Gaudí”, “Bagdad Café”, “Los Productores”, “Cats”, “Jesucristo Superstar”, “Los Miserables”, “Mamma Mia!”, “La Bella y La Bestia”, “El Rey de Bodas”, “Notre Dame de Paris”, “Fama – el musical”, “La Ópera De Cuatro Cuartos”.

Adaptador

“Rent”, “Fun Home, “Carousel” i “Desde Mi Ventana”, conjuntament amb Marc Gómez. “Fiebre del Sábado Noche”, “Aquests Cinc Anys”, “Merrily We Roll Along”, “Off Broadway”, “Fama – el musical”, “Joseph i l’Increïble Abric en Technicolor” i la cançó “Dancing Queen” de “Mamma Mia!” conjuntament amb Joan Vázquez. “Madagascar – el musical”.

Productor artístic

“Broadway a cappella”, “El Temps Que No Tindrem”, “Tot El Que No Ens Vam Dir”, “Per Si No Ens Tornem A Veure”, “L’illa Del Tresor”, “Vintage”, “McBeth Con Queso”, “Pornopop”, “Hansel i Gretel”, “El Llibre De La Selva”, “De pel·lícula”, “De l’Òpera al Musical” i els concerts “Scott Alan: Barcelona & Friends”, “Julie Atherton canta… todo musicales”, “Hannah Waddingham canta… todo musicales”, “Jarks 4×4” i “Víctor Arbelo Dímelo”.

DANIEL ANGLÈS

Alguns dels
seus moments
a la televisió

Video

Segueix-lo a
les seves xarxes

DANIEL ANGLÈS

Escolta
les seves
cançons

Daniel Anglès

L’any 2003 va fundar l’escola AULES · Arts Escèniques de Barcelona de la que és director. Allà es forma a futurs intèrprets de Teatre Musical, i és on imparteix classes de cant i entrenament vocal, especialitzat en Estill Voice Training.

Contacta amb el Daniel

“Sóc un work in progress.”

BARBRA STREISAND

¿Necesitas ayuda?