Tartuf, Molière

Tartuf, Molière

 

Direcció: Míriam Escurriola

Taller d’alta comèdia de 2n d’RFP-AE

El xvii francès va ser un segle que estimava el teatre. I Molière i Marivaux van dominar el registre còmic de l’escena a França durant aquest segle. El van dominar com a autors, com a directors i com a actors, inventant procediments i introduint en tots tres àmbits modes de comicitat dispersos en altres tradicions. 

Es busca fer una crítica de certes actituds humanes i, així, arribar a crear personatges únics, figures irrepetibles: no pretenien la creació d’uns tipus ni l’anàlisi d’un col·lectiu de persones, sinó més aviat la creació, en cada cas, d’un ésser únic i desmesurat, amb veu pròpia i fàcilment identificable, fins al punt que alguns dels seus personatges han esdevingut paradigmes dins de la literatura universal.

Ambicions, mentides, manipulacions, passions i traïcions per veure des d’aquesta sàtira i ironia càustica allò que avui dia encara ens fa riure (I no) de nosaltres mateixos.

Repartiment

Carla Pizán, Elena Escorcia, Fiona Cabot, Júlia Sàbat, Laura Prats, Marçal Vilalta, Maria Aparicio, Mariona Magallais, Marta Maella, Olivia Thibout, Oriol Barber, Roger Jofré, Sebastià Vilà

To register for this event please visit the following URL:

 

Dia i hora

29-06-2021
 

Ubicació

Carrer de Salvador Espriu, 61, Barcelona, Espai Icària - Aules · Arts Escèniques
 
 
 

Comparteix

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.