Francesc Cuéllar

Francesc Cuéllar

Francesc Cuéllar s’ha format estudiant Comunicació Audiovisual de la Universitat de Barcelona, després s’ha graduat en interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona i, actualment, està cursant el màster de Gestió Cultural de la UOC. Ha complementat la seva formació amb workshops impartits per Brandon Lagaert (Peeping Tom) i Lali Ayguadé.

És cofundador de la companyia José y sus hermanas amb la que va crear Los bancos regalan sandwicheras y chorizos i Arma de construcció masiva. Al 2016 va fundar la seva pròpia companyia Fundación Agrupación Colectiva amb la que juntament la seva sòcia Anna Maruny han creat My low cost revolution (nominat als Premis de la Crítica 2018 com a millor espectacle en Noves tendències), Subversive Collective Violence(estrenada a Mèxic, guanyadora de la Beca Desperta Internacional), Livalone (coproducció entre Fira Tàrrega i Temporada Alta, ha fet gira per España, França, Perú, Uruguay i Argentina), Protocolos de acción frente a lo desconocido (coproducció del festival TNT i Escena Abierta de Burgos, també ha viatjat a Mèxic), Illud Mysticum #SR (sent artista resident a la Sala Hiroshima, juntament amb Albert Arribas), La first casi blind date(espectacle online per Temporada Alta), Match (amb Núria Guiu, producció del Danseu Festival), Lacrimosa (juntament amb Bàrbara Mestanza) i Jusqu’ici, tout va (el seu primer llargmetratge que va guanyar la Menció Especial del Jurat al Atlàntida Film Fest).

Com a actor en teatre fora de les seves produccions ha treballat a Els homes i els dies (Xavier Albertí, TNC), El nedador del mar secret (Jumon Erra, TNC), Alguns dies d’ahir(Ferran Utzet, Villarroel), M’haurieu de pagar (Jordi Prat i Coll, Atrium) o Mili KK (Marc Angelet, La Seca).

En cinema i televisió ha protagonitzat el film Alguns dies d’ahir (Focus, TV3) o la serieMercado Central (Diagonal TV, RTVE), entre d’altres.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?