Golfus de Roma

Tots els camins porten a...

Fa uns dies, el Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida va presentar Golfus de Roma, producció de Focus que es podrà veure al teatre romà del 29 de juliol al 8 d’agost. Un espectacle protagonitzat per Carlos Latre.

És una producció molt especial, ja que part de l’equip i alumnes i llicenciats de l’escola en forment part!

La direcció serà a càrrec de Daniel Anglès, director de l’escola, la codirecció del nostre professor Roger Julià, la coreografia d’Oscar Reyes, cap de l’àrea de dansa, i els arranjaments de Sergi Cuenca, professor de l’assignatura Repertori de Cançons.

I com a intèrprets, hi haura els alumes del Recorregut de Formació Professional en Arts Escèniques Alex Iglesias i Pol Roselló i la graduada Gara Roda.

“Una comedia brillante con una partitura de lujo. Una gran estrella para liderar un reparto excepcional. Un equipo creativo absolutamente loco. Y una producción ambiciosa y generosa. Nuestro Golfus de Roma quiere ser también un homenaje a las compañías de cómicos que viajan por pueblos y ciudades con el único objetivo de hacer feliz a la gente, provocando la sonrisa riéndose de ellos mismos.

Así que aquí nos tenéis. Dispuestos a todo.”

 

Daniel Anglès, director.

I finalment, el 9 de setembre, la producció arribarà al @teatrolalatina de Madrid!

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.