Història del Teatre Musical

Un viatge per la història del teatre musical amb 28 parades que tenen una especial rellevància a Catalunya, el West End de Londres i Broadway, a Nova York.

EL CURS

Començarem posant les bases per definir què és el teatre musical, per tal d’entendre millor les èpoques i obres d’aquest viatge.

Les primeres parades les centrarem a Catalunya, on hi ha una història centenària, segurament massa desconeguda. Descobrirem les seves èpoques d’esplendor, obres destacades, intèrprets, directors i companyies durant més de 100 anys.

Després ens endinsarem en la història del teatre musical a fora de Catalunya, centrant-nos en el West End i Broadway: els màgics i mítics punts de referència.

Parlarem de la seva evolució, de com ha canviat, quins autors han estat imprescindibles, els principals títols i els podrem contextualitzar i analitzar desde casa nostra.

amb ANTONI FONT-MIR (director i fundador de teatremusical.cat)

actor, cantant, il·luminador, director escènic i apassionat estudiós del teatre musical. Col·leccionista i historiador del gènere, el 2016 va fundar la primera pàgina web centrada en el teatre musical a Catalunya: teatremusical.cat

CURS ONLINE (plataforma ZOOM) en directe, amb continguts importants i aportacions de material visual i sonor per gaudir del musical amb més informació que mai. Apte per a tota la família!

* inclou entrevistes en directe amb professionals del sector

> Quan?

dijous, de 21h a 22h (28 sessions)

· 1r trimestre: 29 d’octubre a 10 de desembre de 2020

· 2n trimestre: 14 de gener a 18 de març de 2021

· 3r trimestre: 8 d’abril a 10 de juny de 2021

Gràcies a la coproducció de teatremusical.cat, Club TR3SC, i Aules

us oferim un descompte del 50% per a accedir al curs!

Codi de descompte: CURSHTM50

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.