Interpretació per a joves

Si tens entre 16 i 20 anys i vols descobrir les Arts Escèniques apunta't als nostres cursos d'interpretació!

Comencem el curs amb una nova proposta de l’àrea d’interpretació. Et ve de gust descobrir el món de la interpretació i la interpretació de cançons? Aquest any tens l’oportunitat de cursar les nostres assignatures i aprendre d’un professorat en actiu dins del panorama català de les Arts Escèniques.

Descobreix les nostres assignatures:

ESCENES

Treball de diferents escenes, textos i material divers on s’aplicaran tots els coneixements tècnics adquirits i se’n sumaran d’altres. Espai per a descobrir i preparar-se textos (tant escenes com monòlegs) de diferents registres per ampliar la nostra disponibilitat i ductilitat i desenvolupar les nostres habilitats escèniques.

> Quan?
Dimarts de 17.30 h a 19.30 h

> Preu
Escenes: 340€ trimestral

REPERTORI DE CANÇONS

Aplicació pràctica del treball realitzat a les sessions de cant particular, començant a fusionar la tècnica amb la pràctica a partir de cançons solistes o corals. Aproximació al treball vocal d’un espectacle musical.

> Quan?
Dijous de 17.30 h a 18.30 h

> Preu
220 € trimestral

JOC TEATRAL

Aquest entrenament està dissenyat per a proveir a l’intèrpret dels elements tècnics i de disponibilitat necessaris per al joc escènic. Desenvolupant les habilitats per expressar i comunicar l’art de l’ara i aquí.

> Quan?
Dijous de 18.30 h a 20.30 h

> Preu
340€ trimestral

PREU PACKS

> Pack Interpretació

Pack Joc Teatral + Escenes: 1.260€ anual

> Pack Multidisciplinari

Pack Joc Teatral + Escenes + Repertori de Cançons: 1.660€ anual

¿Necesitas ayuda?