Joves Talents

Des dels 12
i fins als 15 anys,
l'espai on descobrir el teu potencial!

Els Next són els Joves Talents de la nostra escola. En una edat on creiem que tot
canvia i tot comença a ser nou, apostem per donar el suport adient a les noves
generacions. I oferim l’espai necessari per a desenvolupar-se de manera artística,
creativa i emocional dins l’àmbit de les arts escèniques. #nextgeneration

NEXT

Música

Segueix el nostre pla d’estudis, amb la possibilitat d’inscriure’t als exàmens oficials de l’ABRSM (Associated Board of the Royal Schools of Music). Escull el teu instrument: piano, violí, guitarra, bateria, saxo, flauta travessera, forma part d’un combo o d’un cor. Comença a formar el músic que portes a dins!

NEXT

Cant i veu

Desenvolupa la teva veu en classes particulars o bé apunta’t al grup de Cant Coral de l’Escola. I gaudeix del plaer de cantar!

NEXT

Dansa

Tenim classes per als més petits de la casa per desenvolupar el cos en moviment, i, a partir dels 7 anys, oferim un ventall de disciplines a escollir entre Jazz, Clàssic i Hip Hop.

NEXT

Teatre Musical

El TIM (Taller d’Intèrpret de Musical) és la suma de totes les disciplines: hi fem teatre, cantem i també ballem. Amb l’objectiu final de muntar un musical, treballem les diferents disciplines i acabem preparant un espectacle que es presenta davant de públic a final de curs.

NEXT

Màgia

Treballem la màgia de prop i de saló, però amb especial èmfasi pel que fa a la cartomàgia. Fer màgia esdevindrà un joc que els permetrà interaccionar amb els altres.

NEXT

Tallers d'Estiu

Ens endinsem de manera intensa i intensiva, a la posada en escena d’espectacles complets i els presentem davant de públic. Comptem amb la direcció de diferents professionals en actiu, segons la necessitat de cada espectacle, gestionant totes les parts del procés, des de les primeres lectures i assajos musicals, coreografies i tot el procés d’assaig que ens portarà a la presentació final.

NEXT

Programa d'alt rendiment

Per primera vegada, per tal de respondre a necessitats que sovint ens plantegen col·lectius en concret del mercat professional, aquest curs oferim un programa d’alt rendiment per a estudiants menors de 18 anys, amb nivell previ i experiència professional demostrable.

Coneix la
nostra oferta formativa

Parlem

Tens dubtes?

Vols conèixer l’escola Aules · Arts Escèniques?

¿Necesitas ayuda?