La botiga dels horrors

#lestiuqueetmereixes

La Botiga Dels Horrors, un dels musicals que aquest estiu treballarem als nostres tallers d’estiu!

Va ser estrenada l’any 1960 per primera vegada com a pel·lícula dirigida per Roger Corman, però fins l’any 1982 no se’n va fer la primera adaptació com a espectacle teatral musical amb música d’Alan Menken i guió de Howard Ashman.

Tot seguit, el 1986 se’n va fer una adaptació cinematogràfica dirigida per Frank Oz. Ha estat i serà una pel·lícula de culte dins el gènere cinematogràfic musical.

SINOPSI

Seymour, un jove dependent d’una floristeria, està enamorat de la seva companya Audrie, però ella surt amb un sàdic dentista. Un dia, just després d’un estrany eclipsi, Seymour compra una petita planta, a la qual bateja com Audrie II. La planta començarà a moure i fins i tot a parlar amb Seymour, de manera que es converteix en una atracció per a la ciutat. El que ningú sap és que es tracta d’un ésser abominable que s’alimenta de sang humana.

A continuació us deixem imatges d’aquestes produccions per tal que us pogueu fer una idea de l’espectacle:

Imatges de l'inici de la pel·lícula estrenada l'any 1986
Imatges de la posada en escena al Kennedy Theatre de Broadway l'any 2018

LA BOTIGA DELS HORRORS

> juvenils +12 i +14

> adults +18

*més informació de dates i horaris al link de sota

> Els grups d’entre 12 i 15 anys amb direcció de Joan Mas, direcció musical de Pilar Capellades i coreografia d’Irina Rojas.

> El grup 1 +18 amb direcció de Júlia Jové, direcció musical de Silvia Puertas i coreografia de Ginna Munne.

> El grup 2 +18 amb direcció de Joan Mas, direcció musical de Silvia Puertas i coreografia de Ginna Munne.

*Aquesta producció amateur es presenta gràcies a un acord amb Music Theatre International (Europe) Tots els materials autoritzats també han sigut proporcionats per MTI Europe www.mtishows.co.uk

¿Necesitas ayuda?