La família Addams

#lestiuqueetmereixes

La família Addams, un dels títols més terrorífics i hilarants que podrem gaudir aquest estiu!

L’any 1964 se’n va fer una primera sèrie televisiva a partir d’unes vinyetes de Charles Addams publicades al New Yorker. A partir d’aquí, i fins a finals dels 90 se’n van fer un seguit d’adaptacions i també la famosa pel·lícula dirigida per Barry Sonnenfeld amb Angèlica Houston, Raúl Juliá, entre d’altres.

La primera adaptació com a espectacle musical, basada també en les vinyetes  de Charles Addams, amb cançons d’Andrew Lippa i llibret de Marshall Brickman i Rick Elice,  es va estrenar el 2010 al Lunt-Fontanne Theatre de Broadway, amb Nathan Lane i Bebe Neuwirth en els papers protagonistes, i va ser nominat a dos premis Tony. El 2011 el llibret i les cançons van patir importants canvis de cara a la primera gira nord-americana i des de llavors aquesta versió és la que s’utilitza en totes les produccions internacionals.

SINOPSI

En una nefasta, fatídica i hilarant nit, a casa dels Addams, els més ocults secrets seran revelats, les relacions, amors i amistats seran examinades, i la família Addams al complet, ancestres inclosos, haurà de fer front a l’única cosa terrible que ha aconseguit evitar durant generacions: el canvi.

A continuació us deixem imatges d’aquestes produccions per tal que us pogueu fer una idea de l’espectacle:

Tràiler de la primera versió cinematogràfica estrenada l'any 1991
Imatges de la posada en escena de la producció de Broadway l'any 2010

Vine a gaudir d’aquest musical tan especial, amb direcció escènica de Xavi Navarro, direcció musical de Víctor Arbelo i coreografia d’Albert Bolea.

"LA FAMILIA ADDAMS School Edition" es presenta gràcies a un acord especial amb i tots els materials autoritzats han sigut proporcionats per Theatrical Rights Worldwide (TRW), 122-124 Regent Street, 5th floor, London W1B 5SA. www.theatricalrights.co.uk
Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.