Laboratori de creació | amb Pere Faura i Jumon Erra

Laboratori d'experimentació i creació!

Pere Faura i Jumon Erra ja fa un any que estan immersos en un projecte de recerca i documentació (becat pel Premi Ciutat de Barcelona) que investiga els primers 15 anys de l’epidèmia de la SIDA a Catalunya (1981 – 1996), amb l’objectiu d’acabar creant una peça escènica que desplegui la complexitat del tema des de diferents perspectives socials i a través de la hibridació entre diverses tècniques artístiques.

L’objectiu principal del Laboratori és el de posar en relació diferents tècniques actorals i coreogràfiques per poder anar desvetllant el codi o dispositiu escènic potencialment més interessant per tal de desplegar tota la duresa, complexitat i bellesa de la Sida utilitzant tots els recursos de la convenció teatral.

El laboratori s’estructurà en diferents sessions: farem primeres proves dramatúrgiques i actorals a partir de textos escrits per l’ocasió; sessions de creació col·lectiva de textos; sessions més corporals on jugarem amb la relació entre text i moviment i on investigarem les coreografies socials que ens va deixar aquella pandèmia per tal de transformar-les i re-significar-les des del moment actual.

A partir de tot el material de documentació obtingut en el primer període de recerca, la idea és activar-lo. Transformar aquest arxiu històric del passat, en diàlegs vius i balls presents, on la memòria esdevingui paraula, crit, suor, riure, plor, cant o dansa.

QUAN?

> del 12 al 27 de gener

> de dilluns a dijous de 09:00h a 11:00h

PROFESSORS

> Pere Faura

> Jumon Erra

PREU

200€

* és imprescindible fer-nos arribar el CV a info@aules.net per tal de sol·licitar accés al laboratori

¿Necesitas ayuda?