My Music Project, Live Concert!

S'acosta l'esperat concert de My Music Project, el Song Camp d'aquest estiu!

Ja fa unes setmanes que totes les activitats de l’estiu van sobre rodes, i el projecte nou d’enguany, My Music Project també està avançant vertiginosament.

Durant aquestes setmanes 11 alumnes estan posant en comú els seus coneixements musicals i exprimint a màxim la seva creativitat per tal de portar a terme el concert que es podrà gaudir en viu el proper 21 de juliol a la sala de concerts La Nau de Barcelona. Aquí podreu comprar les vostres entrades!

“My Music Project” és l’espai de creació musical a través del qual cadascun/a de els/les nostres intèrprets han començat a jugar en la creació de cançons des dels fonaments, desenvolupant eines a través de coneixements tècnics de composició per fer volar la part més creativa. El concert que veureu és la posada en escena d’aquests temes que han sorgit d’aquests dies creatius, treballant també conceptes com l’escenari o el vestuari per poder potenciar el missatge que volen encaminar en conjunt amb l’animal escènic.

Víctor Arbelo i Roger Argemí han estat els encarregats de guiar tot aquest procés. Dos músics amb una trajectòria professional pròpia, que podeu disfrutar a continuació:

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.