Oriolo

Oriolo

Oriol Boixader va néixer l’últim dia de l’any 1958, a Barcelona.

Paral·lelament a la seva formació comença a estudiar clarinet al Conservatori Municipal de Barcelona i aviat s’integra en diferents bandes de Jazz i animació.

Aprèn acrobàcia de la mà de Francisco Frediani i malabars amb Bill Galvin.
Treballa al costat de Tortell Poltrona acompanyant musicalment els seus espectacles i entra a formar part de l’aventura del primer CircCric i del Circ Perillós.
Incansable buscador dintre el llenguatge visual i musical descobreix el teatre de Comediants com a forma trencadora d’expressió i comunicació, i s’integra a la companyia l’any 1985. Viatja arreu del món amb diferents espectacles, participa en festivals i col·labora com ajudant de direcció en diferents esdeveniments de caràcter internacional. L’any 1990 crea el pallasso “Oriolo” amb un espectacle i companyia pròpia, personatge que ja mai més abandonarà.

Fa amistat amb Joan “Monti” i arran de l’èxit d’un primer espectacle “Klowns“, emprenen una aventura conjunta a la recerca del llenguatge del pallasso dintre i fora del circ, que els portarà muntatge rere muntatge, als teatres i carpes d’arreu d’Europa, no sense haver intentat també d’obrir un “Circ còmic” per compte propi.

Autodidacta, perfeccionista i multidisciplinari, no ha aconseguit mai obtenir un diploma de cap de les seves especialitats, per bé que mai ho ha intentat.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?