Petits Artistes

Des dels 3
i fins als 15 anys,
aquesta és la teva escola!

Els Clicks són els petits artistes de la nostra escola. Totes les disciplines artístiques estan adaptades segons edat i nivell. El joc i l’aprenentatge artístic desenvolupen i estimulen la creativitat, la imaginació i el coneixement d’un mateix. Amb el mateix rigor que desenvolupem els plans d’estudis per a professionals, iniciem els més petits en el món de la música, la dansa i el teatre.

CLICKS

Música

Segueix el nostre pla d’estudis, amb la possibilitat d’inscriure’t als exàmens oficials de l’ABRSM (Associated Board of the Royal Schools of Music). Escull el teu instrument: piano, violí, guitarra, bateria, saxo, flauta travessera, forma part d’un combo o d’un cor. Comença a formar el músic que portes a dins!

CLICKS

Cant

Desenvolupa la teva veu en classes particulars o bé apunta’t al grup de Cant Coral de l’Escola. I gaudeix del plaer de cantar!

CLICKS

Dansa

Tenim classes per als més petits de la casa per desenvolupar el cos en moviment, i, a partir dels 7 anys, oferim un ventall de disciplines a escollir entre Jazz, Clàssic, Hip Hop i Dancehall.

CLICKS

Teatre Musical

Els Tallers d’Iniciació al Musical (TIM) són la suma de totes les disciplines: hi fem teatre, cantem i també ballem. Amb l’objectiu final de muntar un musical, treballem les diferents disciplines i acabem preparant un espectacle que es presenta davant de públic a final de curs.

CLICKS

Aulestiu

L’Aulestiu és molt més que un casal d’estiu. És una proposta lúdica i educativa on totes les activitats relacionades amb les arts escèniques es treballen d’una manera divertida i pedagògica per tal que els més menuts gaudeixin i aprenguin ballant, cantant, actuant, dibuixant, pintant i creant les seves pròpies escenografies, decorats i vestuaris. Gaudiex-lo a l’escola durant el mes de juliol!

CLICKS

Taller d’Estiu

Durant quatre setmanes, ens endinsem de manera intensa i intensiva, a la posada en escena d’espectacles complets i els presentem davant de públic.
Comptem amb la direcció de diferents professionals en actiu, segons la necessitat de cada espectacle, gestionant totes les parts del procés, des de les primeres lectures i assajos musicals, coreografies i tot el procés d’assaig que ens portarà a la presentació final.

Coneix la
nostra oferta formativa

Parlem

Tens dubtes?

Vols conèixer l’escola Aules · Arts Escèniques?

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.