Petits Artistes

Des dels 3
i fins als 11 anys,
aquesta és la teva escola!

Els Clicks són els Petits Artistes de la nostra escola. Totes les disciplines artístiques estan adaptades segons edat i nivell. El joc i l’aprenentatge artístic desenvolupen i estimulen la creativitat, la imaginació i el coneixement d’un mateix. Amb el mateix rigor que desenvolupem els plans d’estudis per a professionals, iniciem els més petits en el món de la música, la dansa i el teatre.

CLICKS

Música

Segueix el nostre pla d’estudis, amb la possibilitat d’inscriure’t als exàmens oficials de l’ABRSM (Associated Board of the Royal Schools of Music). Escull el teu instrument: piano, violí, guitarra, bateria, saxo, flauta travessera, forma part d’un combo o d’un cor. Comença a formar el músic que portes a dins!

CLICKS

Cant

Desenvolupa la teva veu en classes particulars o bé apunta’t al grup de Cant Coral de l’Escola. I gaudeix del plaer de cantar!

CLICKS

Dansa

Tenim classes per als més petits de la casa per desenvolupar el cos en moviment, i, a partir dels 7 anys, oferim un ventall de disciplines a escollir entre Jazz, Clàssic i Hip Hop.

CLICKS

Teatre Musical

El TIM és la suma de totes les disciplines: hi fem teatre, cantem i també ballem. Amb l’objectiu final de muntar un musical, treballem les diferents disciplines i acabem preparant un espectacle que es presenta davant de públic a final de curs.

CLICKS

Aulestiu

L’Aulestiu és molt més que un casal d’estiu. És una proposta lúdica i educativa on totes les activitats relacionades amb les arts escèniques es treballen d’una manera divertida i pedagògica per tal que els més menuts gaudeixin i aprenguin ballant, cantant, actuant, dibuixant, pintant i creant les seves pròpies escenografies, decorats i vestuaris. Gaudiex-lo a l’escola durant el mes de juliol!

Coneix la
nostra oferta formativa

Parlem

Tens dubtes?

Vols conèixer l’escola Aules · Arts Escèniques?

¿Necesitas ayuda?