Pràctiques d’actuació amb directors i companyies

Tens ganes de conèixer com treballa la companyia Els Pirates Teatre?

Intensiu d’interpretació avançada que permet treballar amb la companyia Els Pirates Teatre. Tant amb el seu material com amb la seva manera d’investigar-lo i transitar-lo.

Descobrir el seu codi, la seva tècnica i la seva dinàmica. I aprendre, com a actors, de la seva mirada, segell i metodologia.

Els Pirates Teatre celebra els seus 20 anys d’existència aquesta temporada. Amb gairebé 30 espectacles a l’esquena, les seves produccions tenen una entitat pròpia caracteritzada per la barreja de diferents disciplines i la gran presència d’humor, música, fregolisme i joc escènic. Entre els seus espectacles hi trobem des d’adaptacions d’obres de Shakespeare, Molière, Pere Calders o Joan Brossa, fins a espectacles de creació pròpia. Durant la seva trajectòria, Els Pirates han mostrat en escena la seva admiració pel passat, sense oblidar el seu compromís amb l’actualitat.

Actualment, la companyia està formada per 15 membres de diferents disciplines artístiques que inclouen la direcció, la interpretació, el moviment, la composició musical, l’escenografia, el figurinisme i la gestió cultural.

I des de fa gairebé 10 anys, han estat els encarregats de donar vida a El Maldà, on es respira la seva essència des del primer dia.

Els seus últims espectacles són  La Setena Porta (2021), Boira A Les Orelles (2021), Les Feres de Shakespeare (2021), entre moltes d’altres produccions i espectacles.

A QUI VA DIRIGIT

· Actors i actrius amb formació prèvia

QUAN?

> del 14 al 28 de març

> dilluns (excepte el 28 de febrer) de 17:30h a 21:30h

PROFESSOR

Bernat Cot
Llorenç González
Ricard Farré

PREU

375€

*Curs amb selecció prèvia via currículum. Envia'ns-el a info@aules.net

¿Necesitas ayuda?