Pràctiques d’actuació amb directors i companyies

Tens ganes de conèixer com treballa la companyia La Calòrica?

Intensiu d’interpretació avançada que permet treballar amb la companyia La Calòrica. Tant amb el seu material com amb la seva manera d’investigar-lo i transitar-lo.

Descobrir el seu codi, la seva tècnica i la seva dinàmica. I aprendre, com a actors, de la seva mirada, segell i metodologia.

La companyia de teatre La Calòrica neix l’any 2010 quan un grup d’amics acabats de graduar a l’Institut del Teatre decideixen que ni el panorama de crisi ni la manca de recursos  els dissuadiran de fer el teatre que volen fer; un teatre ambiciós, compromès i on tots els llenguatges que intervenen en el fet teatral treballin junts i estiguin tractats amb la mateixa profunditat.

Més preocupada  per arribar fins al fons en cadascun dels seus projectes que en trobar una fórmula i repetir-la, La Calòrica ha investigat territoris estètics i temàtics molt diferents. La reflexió política i l’ús de l’humor per abordar les problemàtiques més serioses, són el seu principal denominador.

Actualment, la companyia està formada per Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Albert Pascual, Marc Rius, Israel Solà, Júlia Truyol i Joan Yago.

La Calòrica ha creat i produït un munt d’espectacles propis: Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I (2010), L’Editto Bulgaro (2012), La Nau dels Bojos (2013), Bluf (2014), Sobre el fenomen de les feines de merda (2015), El Profeta (2016), Fairfly (2017) i Els Ocells (2018) i la guardonada De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda? (2021), a més de vàries peces curtes i col•laboracions especials. Les seves obres s’han pogut veure tant a sales alternatives com als grans festivals del país i han obtingut diferents premis a més d’una bona acollida per part del públic i crítica.

Precisament el seu muntatge De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda ha estat l’espectacle més guardonat de la IV edició dels Premis Teatre Barcelona d’enguany, uns premis escollits pel públic d’arts escèniques de Barcelona mitjançant votació popular. L’obra s’ha emportat tres premis: Millor espectacle teatral, Millor autoria teatral (Joan Yago) i Millor interpretació de repartiment (Mónica López).

A QUI VA DIRIGIT

· Actors i actrius amb formació prèvia

QUAN?

Dilluns 8, 22 i 29 de novembre de 18:30h a 22:00h

Dimarts 30 de novembre de 19:30h a 22:00h

Dimecres 1 de desembre de 17:00 a 22:00h

Dijous 2 de desembre de 17:30h a 22:00h

Divendres 3 de desembre de 19:30h a 22:00h

PROFESSOR

Xavier Francès

PREU

375€

*Curs amb selecció prèvia via currículum. Envia'ns-el a info@aules.net

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.