Presentació del llibre | Introducción a la Historia del Teatro Musical Americano

Juanjo González, director de BroadwayWorld Spain escriu el seu primer llibre sobre el naixement i l'evolució del gènere teatral musical a Nova York

El proper 27 de maig, acollirem la presentació del llibre Introducción a la Historia del Teatro Musical Americano, editat per Go Broadway Books i que va sortir a la venda el passat 9 de març.

Què és el Teatre Musical? On són les arrels? Qui ha donat veu a les històries que s’han explicat sobre els escenaris de Broadway des de fa més de 150 anys? En aquest llibre, el director de BroadwayWorld Spain Juanjo González us convida a un viatge per la història d’aquest gènere al seu bressol, repassant les grans fites que han donat forma a aquesta tradició. Des de Show Boat a Hamilton, des d’Oklahoma! a Hadestwon, una mirada amena i pedagògica per l’evolució del show business.

image00003

Aquest llibre, pretén fer un recorregut sobre la història d’aquest gènere que estimem des de les arrels fins als nostres dies, dibuixant la tradició que avui coneixem com a Broadway, repassant les figures més importants que ho han fet possible i els títols que han format part del llegat del musical americà.

image00002

Juanjo González dirigeix ​​la secció regional espanyola de BroadwayWorld.com des de gener de 2010. Al capdavant de la web, organitza els Premis del Públic BroadwayWorld Spain i les seves respectives gales del 2011 al 2015. Ha format part de l’equip docent del Master de Teatre Musical a l’Escola TAI com a professor d’Estils i Referents, a més d’impartir classes per a Go Broadway i formar part del claustre de Tempo Escénico. Recentment ha produït la versió espanyola d’ORDINARY DAYS a Madrid, i té diversos projectes en marxa de text i musicals amb la seva productora La Coja Producciones, amb la qual rep el Premi Teatre Musical al Millor Espectacle Familiar el 2019 per Caperucita Roja.

QUAN?

> divendres 27 de maig a les 12.00 h

¿Necesitas ayuda?