Presentacions de final de trimestre RFP-AE

Últimes presentacions del Recorregut de Formació Professional en Arts Escèniques!

Estem arribant al final d’aquest curs i per tant, és l’hora de que tot el treball que ha estat fent l’alumnat aquest trimestre sigui compartit davant del públic.

A partir de mitjans d’aquest mes de juny, tindrem ocasió de gaudir de diferents propostes ben interessants, a càrrec dels alumnes que estan cursant el RFP-AE, tant de L’Escènic com dels diferents cursos d’El Recorregut:

Aula oberta de dramatúrgia

Per començar, el dia 9 de juny, tindrem una aula oberta, on els alumnes de 3r i 4t de RFP-AE mostraran els textos que han treballat durant tot el curs:

Aula oberta de dramatúrgia

Direcció: Jumon Erra

Tallers de Commedia dell’Arte

El dia 15 de juny podrem gaudir dels dos tallers de l’assignatura de Commedia dell’Arte que ens han preparat els alumnes de 1r curs d’RFP-AE d’enguany:

Els errors de la comèdia

Direcció: Marçal Bayona i Joan Mas

> Comèdia per no plorar

Direcció: Ireneu Tranis i Joan Mas

Concert de composició de cançons

Tot seguit, el dia 16, tindrem el concert on es presentaran alguns dels temes que han sorgit dels projectes treballats a l’assignatura Composició de Cançons de 3r de RFP-AE.

> Taller de composició de cançons

Direcció: Marc Casanovas

Taller d’alta comèdia

A partir del dia 18 de juny, és el torn dels alumnes de 2n de RFP-AE. Ens presentaran el taller que han treballat a partir del text de Marivaux, tots sota la direcció de Míriam Escurriola:

> Les falses confidències, de Marivaux 

Taller de Preparatori

El dia 22 arriba el taller que el curs de Preparatori del RFP-AE, ens presentarà. A partir del treball que s’ha fet a l’assignatura de Taller d’aquest curs:

Hikikomori

Direcció: Àgata Casanovas
Direcció Musical i Coreografia: Marc Lluís Fernández

Taller de Creació

I per últim, arriba la presentació que els alumnes més joves del RFP-AE, ens presentaran el treball fet a l’assignatura de Taller de creació de l’Escènic:

> El fin del mundo

Direcció: Júlia Jové
Direcció Musical: Ferran Enfedaque
Coreografia: Ginna Munné

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.