Primeres pràctiques de 4rt de RFP | La Mala Fauna

Arriba la primera pràctica dels alumnes de 4rt de RFP-AE!

“Nou alumnes d’una escola d’art dramàtic estan a punt d’enfrontar-se a una audició conjunta on seran valorats per diverses eminències del sector artístic. És una oportunitat irrepetible per demostrar el seu talent. Però tots ells són humans que caminen per la fina línia de la inestabilitat, la que els mostra l’abisme del fracàs que amenaça constantment. Éssers diferents els uns dels altres, amb una fragilitat interior especial i incontrolable. Tots ells, parts d’espècies tan complicades, formen La Mala Fauna”

La Mala Fauna és un format de teatre innovador, on quatre microobres es representen simultàniament a espais diferents. El públic, a partir d’una ruta traçada per veure-les totes, assisteix a les vivències prèvies i personals de nou alumnes d’una escola d’art dramàtic que estan a punt d’enfrontar-se a una audició on seran valorats per diverses eminències del sector artístic. L’exploració dels seus temors, fragilitats i diferents humors és el punt central de les històries que formen part d’aquesta jungla on tots els protagonistes, parts d’espècies tan complicades, formen La mala fauna.

Direcció i dramatúrgia

Xavier Miralles

Amb:

Berta Butinyà, Odo Cabot, Maria Frías, Núria Gomarín, Alejandro Iglesias, Laura Muñoz, Laia Prats, Pol Sanuy, Abril Torradas

Quan?

16, 17, 23, 24, 30 i 31 de gener

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.