Roger Julià

Roger Julià

Nascut a Barcelona lany 1978, es va formar com a intèrpret a lInstitut del Teatre de la Diputació de Barcelona.

A més a més de la seva trajectòria com a actor en els darrers anys ha desenvolupat la seva carrera en el terreny de la direcció escènica, guió i composició musical per a diversos espectacles.

Ha rebut el Premi Ciutat de Barcelona amb Rhum&Cia aquest any 2019 a millor espectacle de creació de circ. 

Ha col.laborat estretament amb la direcció artística de Comediants, de qui va formar part del 2004 al 2009.

Membre fundador de la companyia Dei Furbi, que compta ja amb 15 anys de trajectòria professional.

Darrers espectacles que ha dirigit: Assaig sobre la lucidesa, adaptació de la novel.la de José Saramago, Teatre Lliure, Grec 2018; El Tigre de Yuzu, Mercat de les flors, Grec 2017. Hair, Love and Rock Musical, al Teatre Apolo de Barcelona i al Coliseum de Madrid, 2012; A la Tierra, de Kimbala, amb Antonio Canales, actualment en gira; Miniatures, d’Enric Monfort, en gira per Caixaforums de l’estat espanyol;

Un cau de mil secrets, de Piti Español i Joan Vives, per a La Pedrera de Catalunya Caixa, actualment en gira.

Darrers espectacles en els que ha participat com a actor: Malditas Plumas, de Sol Picó, actualment en gira. Gran reserva, de Rhum&cia, actualment en gira. Rhumans, de Rhum&cia, Teatre Lliure, Grec 2018. La casa perduda, Teatre de la Aurora, 2018. Rhümia, de Rhum&Cia, 2016, al Teatre Lliure de Barcelona, dins el festival Grec 2016. El Comte Arnau, direcció de Joan Arqué, producció de Teatre de la Aurora. Rhum, de Martí Torras, Jordi Martínez i Monti, 2014, Espai Lliure, dins el Grec 2014. Sin notícias de Gurb, dEduardo Mendoza, direcció Rosa Novell. Les mil i una nits, de Comediants, durant tres anys de gira. Assajos Oberts, al Teatre Lliure, durant tota una temporada, dirigits per Silvia Ferrando. Adéu a Berlín, de Kander i Ebb, dirigit per Josep Costa.

Com a músic a col.laborat amb diverses formacions musicals i projectes. Els seus darrers treballs han estat com a baixista substitut a l’espectacle Rent, al Teatre Condal-Onyric i l’enregistrament del darrer disc d’Èric Vinaixa La més bonica història.

Com a pedagog és professor convidat a l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona per dirigir el tallers d’Interpretació de 3er i 4rt i d’Aules · Arts Escèniques.

“La fórmula de la felicitat i l’èxit és aconseguir ser tu mateix
de la manera més intensa possible.”

MERYL STREEP

¿Necesitas ayuda?