Setmana d’Exàmens

Del 17 al 21 de maig, setmana d'exàmens amb propostes interessants!

La penúltima setmana de maig, és l’escollida per portar a terme molts dels coneixements que l’alumnat del Recorregut de Formació Professional ha estat treballant al llarg del curs.

Es tracta d’una setmana on els i les alumnes, han de presentar un projecte final en format d’examen, però també és una setmana plena de propostes i presentacions:

EN CARTELL

Enguany, com fem també a les nostres Setmanes Off, tindrem la presentació i una estona per compartir amb l’equip creatiu i artístic de La Cicatriz, un col·lectiu que treballa en la producció cultural dins la vessant feminista i amb orgull LBT.

Parlaran de l’espectacle Una Llum Tímida, espectacle que actualment està rodant per Catalunya.

És un acte emmarcat en el Dia Internacional Contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia.

* acte tancat al públic en general, només per a alumnes del RFP-AE

GRAN TEXT

I tal i com ja vam anunciar fa uns dies, a partir d’aquesta setmana, podrem començar a assistir a les presentacions dels tallers de 3er de Gran Text.

Començaran el proper 18 i 19 de maig amb La Casa De Bernarda Alba; seguiran el 20 i 21 de maig amb Animals (Búfals, Lleons i Girafes), i acabarem amb Una Història Per Explicar, la setmanes següents  els 29 i 30 de maig i 5 i 6 de juny.

CONCERTS DE REPERTORI DE PRIMER

I també, el 17 i el 25 de maig, tindran lloc els concerts que els i les alumnes de 1er de RFP-AE ens oferiran.

Seran espectacles de presentació en format de petits concerts, on presentaran el treball que han estat fent a l’assignatura de Repertori de Cançons .

Una bona manera de gaudir de la música i de veure què han estat treballant tot aquest curs!

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.