Tallers de Gran Text

El Gran Text, aquest maig arriben els tallers dels alumnes de 3er del RFP!

Durant el mes de maig, podrem gaudir de les presentacions que els alumnes de 3er del Recorregut de Formació Professional en Arts Escèniques ens oferiran.

Es tracta dels tallers d’interpretació de Gran Text, la posada en escena d’un text que incorpora els elements propis de les dramatúrgies contemporànies tant en l’àmbit formal com en el de continguts.

Tindrem tres propostes diferents:

LA NOSTRA CIUTAT

Direcció:

Jumon Erra

Quan? 

23/05 a les 18:00 h i 21:00 h
24/05 a les 12:00 h i 15:00 h

Sinopsi:

L’obra més important del panorama Americà. S’ha representat incomptables vegades des de la seva estrena el 1938 just abans d’esclatar la segona guerra mundial. La Nostra Ciutat explica la vida quotidiana i la profunditat que hi ha en tot sense ser gens profund alhora. Som nosaltres qui hi donem importància. Amb aquesta obra capturem l’experiència que és estar vius amb tota la seva gamma de colors. És el cicle de la vida vist des d’un punt objectiu. Després de dos anys tancats, espantats i alterats ens toca poder observar i explicar la vida des de la seva manera més pura.

Surt el sol per darrere la muntanya; ens il·lumina, ens guia i ens revitalitza; es pon i deixa pas a la lluna. L’endemà? El mateix. Senzill i sense embolics. Així és la vida a La Nostra Ciutat. Així és la vida que explicaríem com a quotidiana. I és que sense la quotidianietat, la vida, l’amor i la mort, no poden tenir lloc.

Repartiment:

Dámaris Aragón: Sra. Webb, Agent Warren, Prof. Willard, Maria Aparicio: Sra. Webb, Agent Warren, Prof. Willard, Marga Bernadich: Sra. Gibbs, Howie Newsome, Sra. Soames, Antonio Gordillo: George Gibbs, Roger Jofré: Sr. Webb, Simon Stimson, Ruth Larraga: Emily Webb, Rebecca, Gonzalo Loruz: Dr. Gibbs, Irene Ortega: Regidora, Joe Crowell, Si Crowell, Berta Recasens: Regidora, Clara Sánchez: Emily Webb, Rebecca, Txell Sánchez: Sra. Gibbs, Howie Newsome, Sra. Soames, Olívia Thibout: Regidora, Joe Crowell, Si Crowell

LES TROIANES

Direcció: 

Àgata Casanovas

Quan?

24/05 a les 18:00 h i 21:00 h
25/05 a les 12:00 h i 15:00 h

Sinopsi:

Tots coneixem la Guerra de Troia: els deu anys de Menelau per recuperar a la seva esposa Helena, que fuig amb Paris, el fill Príam, rei de Troia. Però que passa després de la victòria dels grecs? Aquesta és la història de les troianes, les dones de Troia, les que ho han perdut tot, a les que no els hi queda res.  Jean-Paul Sartre adapta la tragèdia d’Eurípides i ens presenta la història de les dones humiliades, de les dones sense veu.

Repartiment: 

Posidó: Bernat Barat, Hècuba: Carla Pizan, Taltibi: Bernat Barat, Cassandra: Anna Montlló, Andròmaca: Elena Escorcia, Menelau: Sebastià Vila, Helena: Raquel Gràcia, El Corifeu: Judit Capella

LA EDAD DE LA IRA

Direcció:

Xavi Navarro

Quan?

25/05 a les 18:00 h i 21:00 h
26/05 a les 12:00 h i 15:00 h

Sinopsi:

El supuesto asesinato cometido por Marcos, un estudiante de Bachillerato, constituye el punto de partida de una investigación que nos permite adentrarnos, a través de él y sus amigos, en los miedos, sueños e inquietudes de toda una generación.

Repartiment:

Marcos: Marc Ribalta, Adrián: Marçal Vilalta, Sandra / Angela: Laia Mestres i Júlia Sabat, Sergio: Ferran Gràcia, Raúl: Aleix Risco, Meri: Fiona Cabot, Ignacio: Oriol Barber, Brenda: Marta Arnabat

¿Necesitas ayuda?