Ja estan aquí els Tallers d’Estiu 2020!

Un any més, tornen els nostres esperats Tallers d’Estiu!

Després d’aquestes últimes setmanes tan excepcionals per a tothom i just després que des de l’Administració s’hagi començat a parlar de la possibilitat de reprendre l’activitat educativa a partir de Juliol, des d’Aules ens fa especial il·lusió anunciar-vos que ja tenim els nous Tallers d’Estiu 2020 a punt.

> Què són?

Els nostres tallers d’estiu són tallers de teatre musical, teatre de text, de creació i dansa teatre per a alumnes pre-juvenils (12 a 15 anys), juvenils (16 a 18 anys) i adults.

Durant un mes, els alumnes s’endinsen en la preparació d’un espectacle que acabarem presentant davant del públic.

Però és molt més que tot això.

És tot un procés que s’inicia amb lectures del material, creació de personatges, assajos musicals, coreografia, disseny d’escenografia i vestuari, posada en escena… per anar avançant en el camí i viure la preparació d’un espectacle des de zero.

Tot plegat, conduït per professionals en actiu dins el món de les arts escèniques, i especialitzats en les diferents disciplines que cada projecte requereix.

Una manera intensa, complexa però alhora emocionant de viure l’estiu, compartint-lo amb persones amb les mateixes inquietuds i aficions, explorant les pròpies capacitats sense deixar de compartir-les amb la resta del grup i d’experimentar el que senten els actors i les actrius en els processos professionals d’execució d’un espectacle. Enguany, us oferim:

JUVENIL de 16 a 18 anys

> EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA

TALLER DE TEATRE MUSICAL

del 29 de juny al 28 de juliol

 

ADULTS a partir de 18 anys

> SPAMALOT

TALLER DE TEATRE MUSICAL

de l’1 de juliol al 25 de juliol

 

> EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA 

TALLER DE TEATRE MUSICAL

del 10 de juliol al 2 d’agost (grup de matí – especial selectivitat)

del 06 de juliol al 31 de juliol (grup de tarda)

 

> DANSA – TEATRE

TALLER DE CREACIÓ

del 30 de juny al 24 de juliol

Utilitzem cookies per oferir-te una millor experiència.