Tallers d’Estiu

Els nostres tallers d’estiu són tallers de teatre musical, teatre de text, de creació i dansa teatre per a alumnes joves de 12 a 15 anys, i adults a partir dels 16 anys.

Amb un total de 40 hores de formació, els alumnes s’endinsen en la preparació d’un espectacle que acabarem presentant davant del públic.

Però és molt més que tot això.

És tot un procés que s’inicia amb lectures del material, creació de personatges, assajos musicals, coreografia, disseny d’escenografia i vestuari, posada en escena… per anar avançant en el camí i viure la preparació d’un espectacle des de zero.

Tot plegat, conduït per professionals en actiu dins el món de les arts escèniques, i especialitzats en les diferents disciplines que cada projecte requereix.

Una manera intensa, complexa, però alhora emocionant de viure l’estiu, compartint-lo amb persones amb les mateixes inquietuds i aficions, explorant les mateixes capacitats sense deixar de compartir-les amb la resta del grup i d’experimentar el que senten els actors i les actrius en els processos professionals d’execució d’un espectacle.

¿Necesitas ayuda?