ÀGATA CASANOVAS

ÀGATA CASANOVAS 2017-09-13T17:09:10+00:00

ÀGATA CASANOVAS

Producció Executiva, Projectes, Imatge i Professora

Realitza estudis superiors de fotografia a l’Escola d’Art Serra i Abella, i el Recorregut de Formació Professional d’Interpretació a l’Escola Aules de Barcelona, dirigida per Daniel Anglès.

Professionalment, ha participat en les produccions Boris Godunov de La Fura dels Baus, Black Box de Marc Angelet i I Love New York d’Iban Valero.

És cofundadora de les companyies Projecte JK052, La Confiteria Teatre i Madam Teatre. Ha sigut Productora Executiva de Deu de Veu, La Guapa Teatre i Teatre d’Estrangis.

Juntament amb Iban Valero, escriu l’obra (S)hanghai (o Composició en Blau, Vermell i Groc de 1930), de la qual es fa una lectura dramatitzada a l’Obrador de la Sala Beckett amb direcció de Cristina Genebat. Actualment treballa en la dramatúrgia i la direcció de Loop, espectacle infantil encarregat per l’Associació Cultural de Granollers.

Dirigeix El Soldadet de Plom de Marc Angelet, Aquests Cinc Anys de Jason Robert Brown a la Sala Cabanyes de Mataró i 3efímers de Gerard Guix, Marc Angelet i Javi J. Moyano a la Nau Ivanow de Barcelona. Col·labora a la direcció amb els espectacles White Rabbit (dramatúrgia de Fèliz Herzog), Germans (dramatúrgia d’Anna Piqué) i R.I.P (dramatúrgia de Javi J. Moyano) a MicroTeatre Barcelona.

Treballa amb Daniel Anglès com a Adjunta de Direcció a la producció Per Sobre De Totes Les Coses al Teatre Gaudí Barcelona i amb RENT a l’Aliança del Poblenou.

En fotografia, desenvolupa el seu treball entorn les arts escèniques realitzant books fotogràfics i portant la imatge de diferents espectacles teatrals i musicals: http://agatacasanovas.wixsite.com/fotografia.

Contacto

Bienvenido a la página web de la escuela de artes escénicas AULES situada en Barcelona.

Creada en el 2003, desde entonces hemos formado nuevos intérpretes especializados en teatro musical, abierto nuestras puertas a profesionales nacionales e internacionales para ofrecer cursos y masterclass del máximo nivel y acogido a niños y niñas que se inician con nosotros en el proceso de aprendizaje artístico.

Un centro de referencia con propuestas adaptadas a todas las necesidades. Para recibir información en castellano, contacta con info@aules.net o llama al 93 532 56 78.

Contact

Welcome to the website of AULES School of Performing Arts in Barcelona.

Created in 2003, Aules trains future musical theatre performers and opens its doors to national and international professionals offering workshops and masterclasses regularly.

Aules also welcomes kids who want to experience a first approach into the arts. A reference place that adapts to your needs. To receive more information in English, please contact info@aules.net or call to +34 93 532 56 78.