BEATRIZ MACÍAS

BEATRIZ MACÍAS 2019-01-23T16:43:54+00:00

BEATRIZ MACÍAS

Professora

Comença la seva formació com a ballarina en una escola humil, de barri, on va tenir la sort de trobar grans professionals, com Oscar Reyes i Susanna Rodríguez, on li van donar l’empenta per sortir al món professional.

Entre els anys 2002 i 2006 va formar-se, tant en dansa clàssica com contemporània, amb professors com Pepe Hevia, Mathilde Van der Meeredonk, Natalia Viñas, Thomas Noone i Rodolfo Castellanos.

Al mateix temps, forma part de dues companyies pre-professionals: la companyia de dansa Contemporània Se Alquila Dansa, dirigida per Oscar Reyes i Susanna Rodríguez; i la companyia de dansa clàssica La Companyia, dirigida per Elisse Lummis. I això ho compaginava amb la seva feina com a docent, que encara avui continua i que mai ha deixat, ja que, juntament amb el treball de creació coreogràfic, es una de les seves passions.

L’any 2006 entra al Conservatori Professional de Dansa L’Institut del Teatre. Graduada amb Honors l’any 2009 en l’especialitat de Dansa Contemporània.

El mateix 2009 entra a formar part d’IT Dansa, La companyia Jove de l’Institut del Teatre, dirigida per Catherine Allard. On treballa amb coreògrafs de prestigi internacional com Ohad Naharin, Jiri Kylian, Sidi Larbi, Rafael Bonachela, Alexander Ekman… entre d’altres, i on va tenir l’oportunitat de ballar a teatres tan mítics com El Gran Teatre del Liceu, El Teatre Grec o El Mercat de les Flors.

Durant l’any 2012, ja de ple al món professional, forma part de la Companyia Nacional d’Islàndia Íslenski dansflokkurinn / Iceland Dance Company, dirigida per Katrín Hall.

En tornar a Barcelona, el 2013, reprèn la docència, treballant a diferents escoles de dansa a Barcelona i arreu, Aules entre elles. Així com el treball coreogràfic, ja que des de llavors i fins a l’actualitat és coreògrafa a la companyia de teatre i dansa familiar El Ballet Imperial de la Reina Rosamunda. Actualment segueix treballant com a ballarina freelance en diferents projectes independents, amb coreògrafs com Les Filles Föllen, Gemma Güell o Sandra Navarro.

També ha col·laborat amb El Gran Teatre del Liceu, en el vesant educatiu, creant i impartint tallers participatius per a nens i famílies al voltant de la programació de dansa del teatre.

Contacto

Bienvenido a la página web de la escuela de artes escénicas AULES situada en Barcelona.

Creada en el 2003, desde entonces hemos formado nuevos intérpretes especializados en teatro musical, abierto nuestras puertas a profesionales nacionales e internacionales para ofrecer cursos y masterclass del máximo nivel y acogido a niños y niñas que se inician con nosotros en el proceso de aprendizaje artístico.

Un centro de referencia con propuestas adaptadas a todas las necesidades. Para recibir información en castellano, contacta con info@aules.net o llama al 93 532 56 78.

Contact

Welcome to the website of AULES School of Performing Arts in Barcelona.

Created in 2003, Aules trains future musical theatre performers and opens its doors to national and international professionals offering workshops and masterclasses regularly.

Aules also welcomes kids who want to experience a first approach into the arts. A reference place that adapts to your needs. To receive more information in English, please contact info@aules.net or call to +34 93 532 56 78.