ESTER CORT

ESTER CORT 2017-09-29T12:55:17+00:00

ESTER CORT

Professora

Formada com a actriu a L’Institut del Teatre de Barcelona en l’especialitat de text. Ha fet cursos de formació amb Andrés Lima, Coralina Colom, Salvador Oliva, Javier Daulte, Marc Fonts i Pawel Rouba entre d’altres. Va estar becada per l’Institut del Teatre per a participar en un curs internacional sobre la commedia dell’arte a San Miniato.

És cofundadora de la Companyia de commedia dell’arte Dei Furbi. Ambla Companyia Viuda de Iguana e Hijos ha participat en El Projecte Alfa i Els Malvats de Biel Perelló i dirigides per Jordi Frades. I amb la companyia Parking Shakespeare ha participat a Les alegres casades de Windsor (Marc Roscih), Les males persones (Carles Mallol), Al vostre gust (Llàtzer Garcia), Woyzeck (Marc Rosich), Molt soroll per res (Israel Solà), Nit de Reis (Iban Beltran), Treballs d’amor perduts (Marilia Samper), El somni d’una nit d’estiu (Joan Maria Segura) i L’Amansiment de la fúria.

Ha participat en els muntatges teatrals Gata sobre teulada de zinc calenta i The End, dirigides per Àlex Rigola, a La parella és… de Josep Pere Peyró, entre d’altres. A la televisió ha participat en sèries com la Riera, el Cor de la ciutat, Nàufrags, Porca Misèria, Sabies que..?

Ha participat en la telemovie Pulso, Jugar a matar, de tele5 i Fausto Produccions i ha protagonitzat diferents curtmetratges. Ha dirigit Home Sweet Home (Jaume Viñas) de la companyia la Utòpica i Bufanaga de Núria Pellisa i tots els espectacles dela companyia la Gata Borda.

Com a docent, a part de donar interpretació, està especialitzada en veu i dicció, en teatre en vers i en comèdia de l’art. Ha treballat a Youkali i a Memory.

Contacto

Bienvenido a la página web de la escuela de artes escénicas AULES situada en Barcelona.

Creada en el 2003, desde entonces hemos formado nuevos intérpretes especializados en teatro musical, abierto nuestras puertas a profesionales nacionales e internacionales para ofrecer cursos y masterclass del máximo nivel y acogido a niños y niñas que se inician con nosotros en el proceso de aprendizaje artístico.

Un centro de referencia con propuestas adaptadas a todas las necesidades. Para recibir información en castellano, contacta con info@aules.net o llama al 93 532 56 78.

Contact

Welcome to the website of AULES School of Performing Arts in Barcelona.

Created in 2003, Aules trains future musical theatre performers and opens its doors to national and international professionals offering workshops and masterclasses regularly.

Aules also welcomes kids who want to experience a first approach into the arts. A reference place that adapts to your needs. To receive more information in English, please contact info@aules.net or call to +34 93 532 56 78.